Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Real Madrid po krachu s Mbappém prepína pozornosť: Nový hlavný prestupový objekt

MADRID - Po tom, ako Realu Madrid nevyšla snaha angažovať Mbappého, obracia list a má nový hlavný prestupový objekt.
Zdroj: 40757
Zdieľajte:

Real Madrid dostal tvrdú facku. Klub zo štadióna Santiago Bernabeu si bol takmer istý angažovaním Kyliana Mbappého v lete ako voľného hráča. No plány prezidenta Florentina Pereza stroskotali po tom, čo rýchlonohý Francúz predĺžil zmluvu s PSG.

Vedenie Los Blancos sa určitý čas pohrávalo s myšlienkou na angažovanie nórskeho superútočníka Erlinga Haalanda. No vo vedení klubu prevládal názor, že Haaland nebude kompatibilný s Mbappém. Napokon Real Madrid nezískal ani jedného z nich.

Tchouameni novou hlavnou prioritou pre Real Madrid

Real Madrid dal jasne najavo, že nebude míňať obrovské peniaze na hráča, ktorý nespĺňa stanovené štandardy "bieleho baletu". Preto hľadanie útočníka môže byť veľmi ťažké. Pritom Carlo Ancelotti netají, že by potreboval posilu do ofenzívy, ktorá by mohla "kryť" Karima Benzemu.

Prečítajte si aj

Odhalenie: Správa, ktorú poslal Perez Mbappému po rozhodnutí zostať v PSG

Real Madrid prepína pozornosť na nový hlavný prestupový objekt a tým je Aurelien Tchouameni. Informuje o tom španielska Marca. Tchouameni je naklonený myšlienke prestúpiť do Realu, klub mu nedávno dal najavo, že ešte musí chvíľu počkať. Teraz už nie je na čo čakať, Real Madrid má prostriedky na to, aby celý transfer sfinalizoval.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články