Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

9 hráčov na zozname nechcených: Letný exodus v Manchesteri United

MANCHESTER - Man UTD pripravený na letný exodus. Zoznam 9 nechcených hráčov!
Zdroj: 42461
Zdieľajte:

Manchester United po nevydarenej sezóne, v ktorej nezískal ani miestenku do Ligy majstrov, pripravuje v lete rozsiahle zmeny v tíme. Trénera Ralfa Rangnicka nahradil Erik ten Hag z Ajaxu Amsterdam. A rekonštrukciou neprejde len pozícia trénera, ale aj káder.

9 hráčov, ktorí môžu v lete opustiť Manchester United

Až deväť hráčov môže v lete opustiť Old Trafford, informuje Daily Mail. Eric Bailly, Paul Pogba, Aaron Wan-Bissaka, Edinson Cavani, Nemanja Matič, Juan Mata, Lee Grant, Jesse Lingard a Phil Jones sú na zozname hráčov, ktorí by mohli opustiť klub.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo sa rozhodol: Povedal to už svojim spoluhráčom v kabíne Man UTD

Cristiano Ronaldo napriek tomu, že si s "červenými diablami" nezahrá v Lige majstrov, pravdepodobne zostane v klube. Sám sa mal vyjadriť, že pokiaľ s ním nový tréner Ten Hag počíta, rád pomôže. Ten Hag povedal jasne, hráča ako Ronaldo stratiť určite nechce.

Navyše Cristiano Ronaldo sa v Manchesteri zabýval aj s rodinkou. Jeho najstarší syn Cristiano junior hráva za tunajšiu akadémiu a navyše hviezdnemu futbalistovi sa nedávno narodilo dieťa, takže aj z tohto hľadiska preferuje zotrvanie v Manchesteri.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Daily Mail

Diskusia

Podobné články