Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hviezda Barcelony na odchode! Veľký záujem má tento veľkoklub, odštartovali rokovania

BARCELONA - Hviezda Barcelony na odchode! Rokovania rozbehol tento európsky gigant
Zdroj: 41690
Zdieľajte:

Francúzsky krídelník Ousmane Dembélé bol blízko odchodu z Barcelony v januárovom prestupovom období. Napokon na Nou Campe zostal, ale vyzerá to tak, že odíde v lete.

Dembélé na odchode z Barcelony, Bayern rozbehol rokovania

„Dembélému sme ponúkli novú zmluvu a budúci týždeň očakávame jeho odpoveď. Ousmane chcel zostať v Barcelone, ale teraz ho lákajú iné možnosti, ktoré považuje za najlepšie," naznačil prezident Barcelony Joan Laporta v rozhovore pre Catalunya Radio.

O Dembélého prejavujú záujem Bayern Mníchov a PSG. Nemecký veľkoklub už rozbehol rokovania s hráčovým agentom. Informuje o tom francúzsky L´Equipé. Bavori sa pokúšajú získať Dembélého zadarmo ako voľného hráča, keďže v Barcelone mu v lete končí zmluva.

Prečítajte si aj

Messi bude od roku 2023 hrať v tomto klube! Navyše kúpi 35-percentný podiel v ňom

Dembélé je prvou voľbou ako náhrada za odchádzajúceho Sergea Gnabryho. Nemeckému krídelníkovi vyprší zmluva v lete 2023, no doteraz nereagoval na predloženú ponuku nového kontraktu od Bayernu a očakáva sa, že v lete klub opustí.

Bavori mali záujem o Dembélého už počas jeho pôsobenia v konkurenčnej Borussii Dortmund. Odtiaľ však rýchlonohý ofenzívny futbalista prestúpil do Barcelony.

Hlavný tréner Bayernu Julian Nagelsmann už dal súhlas CEO Oliverovi Kahnovi aj športovému riaditeľovi Hasanovi Salihamidzičovi ohľadom Dembélého.

Bayern ponúka Dembélému štvorročný kontrakt s platom 18 miliónov eur ročne.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Catalunya Radio, L´Equipé

Diskusia

Podobné články