Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Ancelotti odhalil budúcnosť Marcela aj Hazarda v Reale: Takto reagoval na sebavedomé slová Salaha

MADRID - Tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti na tlačovej konferencii pred nedeľňajším ligovým súbojom s Cádizom priniesol viaceré zaujímavé informácie z kabíny Bielehu baletu.
Zdroj: 42463
Zdieľajte:

"Ešte sme nehovorili o budúcej sezóne, ale riešili sme to už veľakrát. Po finále si všetko povieme," uviedol Ancelotti na adresu túžby zotrvania brazílskeho zadáka Marcela v Madride.

Hazard zostáva

Historicky jediný kormidelník, ktorému sa podarilo dosiahnuť na tituly vo všetkých štyroch top európskych klubových súťažiach, ale má jasno v zotrvaní Edena Hazarda, ktorého budúcnosť v Reale bola až doteraz stále nejasná. "Zostáva a má veľkú motiváciu, pretože sa mu dobre nedarilo. Hazardov plán je jasný, ukázať svoju kvalitu a zostáva v Madride," rezolútne uzavrel otázku belgického špílmachra. "Myslím, že v tíme akým je Real, ktorý odohrá veľké množstvo zápasov, vždy prídu zmeny. S nabitejším kádrom môžete viac rotovať a každý sa môže dočkať svojej príležitosti. Základná zostava v každom veľkoklube je veľmi komplikovaná a to pre každého a nie len pre tých, ktorí nastupujú menej. O tom, že počet minút nie je dôležitý nás presvedčil Rodrygo, ktorý nehral veľa, ale ukázal svoju kvalitu, keď dostal príležitosť," rozobral budúce postavenie Hazarda v tíme Ancelotti.

Prečítajte si aj

V kabíne Man UTD to vrie! Lietali päste, dvaja hráči sa na tréningu pobili

Trio hviezd dostalo voľno

Kouč Realu dal pred finále Ligy majstrov, ktoré sa odohrá o dva týždne, oddýchnuť hviezdnemu francúzskemu kanonierovi Benzemovi a rovnako tak aj Viníciusovi a tiež brankárovi Courtoisovi, ktorý sa k tímu opäť pripoja až v utorok: "Dal som mu oddych, pretože si to zaslúži. Dal som mu dva dni," uviedol na adresu Francúza. Naopak do kádra sa vracia trojica Carvajal, Ceballos a Hazard.

Salah najlepší na svete

Taliansky kormidelník Realu sa pred finále Ligy majstrov vrátil aj k sebavedomému vyhláseniu kanoniera Liverpoolu Mohameda Salaha, ktorý sa považuje za svetový unikát. "Má pravdu, vo svete nie je ľahké nájsť pravého alebo ľavého krídelníka, ako je on. Na svojom poste je Salah najlepší na svete," uviedol Ancelotti, ktorého tím bude v boji o ušatú trofej čeliť práve ofenzíve vedenej egyptským kanonierom.

Real po drvivom štvrtkovom triumfe s Levante (6:0) na domácom San Bernábeu cestuje do Andalúzie, kde kvality už istého španielskeho majstra preverí domáci Cádiz.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články