Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Otec Mareka Hamšíka: Rozlúčková sezóna alebo bodka za kariérou v drese Slovana?

TRABZONSPOR - Aká bude budúcnosť Mareka Hamšíka? Jeho otec prezradil možné scenáre.
Zdroj: 41012
Zdieľajte:

Marek Hamšík získal s tureckým Trabzonsporom svoj prvý kariérny ligový titul. Aká bude jeho ďalšia budúcnosť? Zmluvu v klube má ešte na jeden rok a určite ju dodrží. S tímom si vybojoval miestenku do Ligy majstrov, čo bude veľká výzva. Bude jeho nasledujúca sezóna posledná?

Rozlúčková sezóna Hamšíka alebo posilní Slovan?

„Rozprávali sme sa o tom viackrát a lietali všelijaké myšlienky, napríklad že si ešte zahrá za Slovan Bratislava. Veľké slovo má jeho rodina, posledné tri roky s ním nebola v zahraničí. Detičky rastú a Marek o to prichádza. Poradiť sa treba aj s manažérom Jurajom Venglošom, či mu ešte niekto ponúkne niečo lukratívne. Nateraz platí, že po nasledujúcej sezóne asi skončí. Rozhodne sa možno v polovici budúcej sezóny podľa toho, ako sa bude cítiť," prezradil Hamšíkov otec Richard pre šport.sk.

Prečítajte si aj

VIDEO Šialenstvo v Turecku: Hamšík v zovretí rozvášneného davu fanúšikov, postaral sa o búrlivý záver tlačovky

Podľa jeho slov sa zdá, že v hre sú po nasledujúcej sezóne, keď mu vyprší kontrakt v Turecku, len dve možnosti: koniec alebo Slovan. K prestupu k "belasým" bol Marek Hamšík veľmi blízko už vlani na jar.

„Jednou nohou bol na 10 zápasov v Slovane, bola to pre neho priorita číslo jeden. Zostal veľmi sklamaný, že obe strany sa držali svojho a nedohodli sa. Napriek tomu má s funkcionármi dobré vzťahy, odkomunikovali si to. Srdiečko však cíti ľútosť, že sa to nepodarilo," odhalil Richard Hamšík.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články