Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Milovaný aj nenávidený: Mino Raiola prehral svoj životný boj

MILÁNO - Vo veku 54 rokov zomrel Mino Raiola, jeden z najznámejších futbalových agentov. Informovala o tom jeho rodina, správu potvrdili Gazzetta dello Sport, BBC i agentúry AFP či DPA.
Zdroj: 42349
Zdieľajte:

O úmrtí 55-ročného Taliana dnes na jeho twitterovom účte informovala zdrvená Raiolova rodina, ktorá prosí o rešpektovanie súkromia v týchto neľahkých časoch.

Prečítajte si aj

Chcú z neho spraviť najlepšie plateného hráča v histórii klubu: Newcastle loví túto hviezdu

"V nekonečnom smútku zdieľame smrť najstarostlivejšieho a najúžasnejšieho futbalového agenta, aký kedy bol. Mino bojoval až do konca s rovnakou silou, akú nasadzoval pri rokovacích stoloch na obranu našich hráčov. Mino svojou prácou zasiahol mnoho životov a napísal novú kapitolu v histórii moderného futbalu. Jeho prítomnosť bude navždy chýbať, ale misia Mina urobiť futbal lepším miestom pre hráčov bude pokračovať s rovnakou vášňou. Ďakujeme všetkým za obrovskú podporu v týchto ťažkých časoch a prosíme o rešpektovanie súkromia rodiny a priateľov v tejto chvíli smútku," napísala na sociálnej sieti zdrvená rodina.

Zastupoval Ibrahimoviča, Haalanda aj Pogbu

Raiola zastupoval mnohých hviezdnych hráčov, v jeho portfóliu boli napríklad Zlatan Ibrahimovič, Erling Braut Haaland či Paul Pogba.

V minulosti zastupoval Denisa Bergkampa či Maria Balotelliho. Magazín Forbes odhadol v roku 2020 hodnotu jeho majetku na približne 80 miliónov eur. Viaceré talianske i britské médiá priniesli správy o agentovom úmrtí už vo štvrtok, no Raiola ich dementoval.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk, Twitter - Mino Raiola

Diskusia

Podobné články