Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Lewandowski na odchode: V Bayerne ho má nahradiť jedna z týchto dvoch hviezd

MNÍCHOV - Bayern už má vyhliadnutú náhradu za Roberta Lewandowskeho. Nahradiť ho má jedna z týchto dvoch hviezd!
Zdroj: 42147
Zdieľajte:

Poľský útočník Robert Lewandowski rokuje o svojom prestupe do FC Barcelona. Bayern Mníchov si už mal vyhliadnuť za svoju hviezdu náhradu. Tou má byť útočník Luka Jovič alebo Sebastian Haller z Ajaxu. Informuje o tom sport.es.

Bayern zvažuje Joviča a Hallera ako náhradu za Lewandowskeho

Futbalový riaditeľ katalánskeho veľkoklubu Matheu Alemany mal v stredu stretnutie s agentom Lewandowskeho Zahavim. Pokiaľ bude bavorský klub súhlasiť s ponukou na predaj poľského útočníka, nič nebráni v ceste jeho presunu na Nou Camp.

Prečítajte si aj

Stretnutie riaditeľa Barcelony s Lewandowskim: Takúto ponuku hviezdny kanonier a Bayern dostali

V nemeckej tlači už berú za samozrejmosť, že Lewandowski z Bayernu odíde. Bavori hľadajú za neho náhradu a na prvom mieste na zozname športového manažéra klubu je Sebastian Haller. Útočník z Pobrežia Slonoviny strelil v drese Ajaxu Amsterdam 33 gólov v 39 stretnutiach.

Ďalšou vyhliadnutou potenciálnou náhradou Bayernu za Lewandowskeho je chorvátsky útočník Luka Jovič. Ten má za sebou nevydarené trojročné pôsobenie v Reale Madrid. Nedostával toľko priestoru, koľko by si želal. V nabitej konkurencii sa skrátka nedokázal presadiť a očakáva sa jeho odchod v lete.

Jovič má niekoľko záujemcov, spomínajú sa okrem Bayernu Mníchov aj AC Miláno a Inter Miláno zo Serie A či Arsenal Londýn a Everton z Premier League. Jovič by sa ale rád vrátil do Bundesligy, práve výborné výkony v nemeckom Frankfurte mu otvorili dvere do Realu Madrid.

Nahradí práve Jovič Lewandowskeho v Bayerne?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.es

Diskusia

Podobné články