Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

PSG zapísal Neymara na prestupovú listinu: Akú čiastku za neho požaduje?

PARÍŽ - Bol najdrahším prestupom futbalovej histórie. PSG zapísal Neymara na prestupovú listinu
Zdroj: 41009
Zdieľajte:

PSG chystá v lete výraznejšie zmeny a ich súčasťou môže byť aj hviezdny Brazílčan Neymar. Ten prišiel do parížskeho Parku princov ako najdrahší hráč histórie z Barcelony za 222 miliónov eur. Za päť rokov ale nedokázal splniť hlavný cieľ, pre ktorý ho bohatí katarskí šejkovia kupovali - priviesť Paríž k trofeji v Lige majstrov.

Neymar má platnú zmluvu s PSG do roku 2025. Nedávno sa sám vyjadril, že ju chce naplniť a v Paríži zostať. No od vypadnutia PSG s Realom Madrid v osemfinále Ligy majstrov bol spoločne s Lionelom Messim terčom pískania a bučania fanúšikov. Tí dokonca odmietli oslavovať s hráčmi zisk trofeje v Ligue 1 a na protest opustili štadión.

Prečítajte si aj

Masívny výpredaj v PSG: Na odchode z Parku princov je podľa Francúzov ďalšie kvarteto

Neymar na prestupovej listine, PSG chce 90 miliónov eur

Vedeniu klubu už údajne došla s Neymarom trpezlivosť. Za päťročné pôsobenie nedokázal priviesť klub k víťazstvu v Lige majstrov. Navyše je častejšie na maródke ako na ihrisku a klub už unavujú aj večné škandály sprevádzajúce Brazílčana.

Podľa španielskeho ASPSG zapísal Neymara na prestupovú listinu a v lete ho chce predať minimálne za 90 miliónov eur. Klubu by sa tak vrátila len necelá polovica peňazí vynaložených pred piatimi rokmi na megatransfer.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: AS

Diskusia

Podobné články