Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nórsky tréner rozmýšľa, či po tomto vôbec ostať pri futbale: Rozhodnutie UEFA nás prekvapilo a šokovalo

NYON - Európska futbalová únia (UEFA) predbežným opatrením zastavila činnosť Kjetilovi Knutsenovi, kormidelníkovi Bodö/Glimt a Nunovi Santosovi, trénerovi brankárov AS Rím.
Zdroj: 42184
Zdieľajte:

Obaja sa v dôsledku incidentu v prvom vzájomnom štvrťfinálovom súboji Európskej konferenčnej ligy nebudú môcť až do disciplinárneho vyriešenia prípadu zúčastňovať na európskych dueloch.

Prečítajte si aj

VIDEO Skončil vo veľmi kritickom stave: Niekdajší legendárny reprezentačný kapitán mal vážnu autonehodu

Rozhodnutie UEFA ich šokovalo

Santos mal kouča domáceho mužstva napadnúť v tuneli štadióna po tom, ako jeho tím minulý štvrtok prehral na ihrisku súpera 1:2. "Rozhodnutie UEFA nás prekvapilo a šokovalo, plánujeme podať odvolanie," citovala DPA z oficiálneho vyhlásenia nórskeho klubu, ktorého tréner uviedol, že ho Santos chytil pod krk a tlačil k stene.

Prečítajte si aj

VIDEO Futbalový gól roka! Parádny víťazný zásah brankára cez celé ihrisko v 91. minúte

Rozmýšľal, či ostať pri futbale

"Takéto udalosti ma nútia uvažovať o presunutí sa k inému športu. Skutočne som rozmýšľal nad tým, či bol dobrý nápad ostať pri futbale," povedal na margo incidentu 53-ročný kouč.

Obe strany sa v predchádzajúcich dňoch vzájomne obviňovali z vyprovokovania konfliktu, kapitán Ríma Lorenzo Pellegrini v rozhovore pre Sky Sport Italia povedal, že Knutsen najskôr verbálne a neskôr aj fyzicky zaútočil na ich trénera brankárov. Odveta na Olympijskom štadióne v Ríme je na programe vo štvrtok.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články