Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

O novom trénerovi Man UTD je rozhodnuté. Ako prvú posilu chce tohto hráča

MANCHESTER - V lete preberie Man UTD tento kouč a pozrite, akú prvú posilu by chcel na Old Trafford priviesť.
Zdroj: 42012
Zdieľajte:

Novým trénerom Manchester United sa v lete stane Erik ten Hag z Ajaxu Amsterdam, informuje o tom ESPN. Vedenie "červených diablov" sa zhodlo na tomto kandidátovi. Výkonný riaditeľ Richard Arnold a majiteľ klubu Joel Glazer veria, že ten Hag je pre tím najlepšia voľba.

Ten Hag novým trénerom United a Ruben Neves prvá posila?

Predtým sa objavili v médiách informácie o tom, že ďalšími kandidátmi na nahradenie Ralfa Rangnicka sú Julen Lopetegui z FC Sevilla či Luis Enrique zo španielskej reprezentácie.

Rangnick po sezóne uvoľní miesto na pozícii hlavného trénera a presunie sa do organizačnej štruktúry klubu z Old Traffordu.

Ako prvú posilu v novom pôsobisku chce ten Hag Rubena Nevesa z Wolverhamptonu Wanderers. Má ešte na dva roky platný kontrakt, no na Old Trafforde veria, že dokážu vyjednať dobré podmienky transferu.

Prečítajte si aj

Z Manchestru na reprezentačnú lavičku? Naši susedia reagujú na údajné snahy o získanie trénera United

Zdá sa, že Neves by mohol na Old Trafforde nahradiť Nemajnu Matiča či Paula Pogbu. Stredopoliarov, ktorí čelia v Man UTD nejasnej budúcnosti.

Podľa The Sun sleduje ten Hag Rubena Nevesa už roky. Údajne od čias, keď Neves ako tínedžer hral ešte v Portugalsku a ten Hag pôsobil ako asistent trénera v Bayerne Mníchov.

Manchester United bol spájaný s Rubenom Nevesom už počas vlaňajšieho leta. Vyzerá to tak, že Neves bude dostupný.

„Určite od nás dostane ponuku. No vzhľadom k tomu, ako hrá, vidím, že ho chcú aj iné tímy. Nikdy neviete, čo sa môže stať. Môže tu byť tím s veľkou ponukou a my musíme analyzovať, čo bude najlepšie pre nás aj pre hráča. Dôležité je povedať, že je veľmi ťažké nájsť hráča, ako on. Kedysi sme tomu hovorili defenzívny stredopoliar, ale dnes je to stredný záložník. Chlapík, ktorý dokáže brániť aj útočiť, dokáže oboje," hovoril tréner Wolves Bruno Lage.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: ESPN, The Sun

Diskusia

Podobné články