Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Nevídane bizarná situácia môže Bayern obrať o víťazstvo: Také niečo som ešte nevidel!

BERLÍN - Vedúci tím nemeckej bundesligy Bayern Mníchov zvíťazil v sobotu na trávniku Freiburgu 4:1. O zisku troch bodov v zápase 28. kola rozhodol až záverečnej dvadsaťminútovke.
Zdroj: 42143
Zdieľajte:

Napriek hladkému triumfu na ihrisku ešte musí výsledok odobriť aj vedenie ligy, keďže Bayern hral v závere po chaose pri dvojitom striedaní 17 sekúnd s dvanástimi hráčmi. "Bizarná situácia, také niečo som ešte nevidel. Museli sme upozorniť rozhodcu na skutočnosť, že Bayern má na ihrisku jedenásť hráčov v poli," povedal pre Sky športový riaditeľ Freiburgu Jochen Saier.

Freiburg môže napadnúť výsledok

Freiburg môže napadnúť výsledok zápasu, ak podá oficiálnu sťažnosť, no rozhodca Christian Dingert už zapísal udalosť do zápisu a kompetentní sa tak musia prípadom zaoberať. Podľa ligových pravidiel môže táto chyba viesť aj ku kontumácii. Nevídaná vec sa stala v 86. minúte za stavu 3:1 pre Bayern, keď na ihrisko vybehli dvaja striedajúci hráči Niklas Süle a Marcel Sabitzer, no z ihriska išiel dole iba jeden hráč hostí. "Štvrtý rozhodca ukázal zlé číslo a Kingsley Coman nevedel, že má ísť dole. Počas tohto krátkeho času sa však nič podstatné neudialo," vysvetlil podľa agentúry AFP tréner Bayernu Julian Nagelsmann.

Dortmund padol s Lipskom

Druhý tím tabuľky Borussia Dortmund nestačil doma na Lipsko 1:4. Úvodné dva góly dal v prvom polčase rakúsky stredopoliar Konrad Laimer. "Žlto-čierni" prehrali po šiestich dueloch a na lídra strácajú deväť bodov.

Hertha nestačila na Leverkusen

Hertha Berlín prehrala na ihrisku Bayeru Leverkusen 1:2. Na kraji obrany odohral celý duel v drese tímu z hlavného mesta Nemecka slovenský reprezentant Peter Pekarík. Hertha prehrala šieste z uplynulých siedmich stretnutí a patrí jej pozícia v zóne zostupu.

Prečítajte si aj

Mourinho poriadne zahanbil novinára: Včera agresívny v rádiu, dnes si sa predo mnou dos*al!

Nemecká liga - 28. kolo:

Borussia Dortmund - RB Lipsko 1:4 (0:2)
Góly: 84. Malen - 21. a 30. Laimer, 58. Nkunku, 86. Olmo

Arminia Bielefeld - VfB Stuttgart 1:1 (0:1)
Góly: 59. Krüger - 25. Kalajdzic (z 11 m)

Bayer Leverkusen - Hertha Berlín 2:1 (2:1)
Góly: 35. Alario, 40. Bellarabi - 42. Darida
/P. Pekarík (Hertha) odohral celý duel/

Eintracht Frankfurt - Greuther Fürth 0:0

SC Freiburg - Bayern Mníchov 1:4 (0:0)
Góly: 63. Petersen - 58. Goretzka, 73. Gnabry, 82. Coman, 90.+6. Sabitzer

TSG 1899 Hoffenheim - VfL Bochum 1:2 (0:1)
Góly: 54. Raum - 28. a 59. Asano

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články