Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Molnár: Reprezentácia nemôže byť na rozohrávanie! Piati-šiesti sa len vezú

BRATISLAVA - Bývalý brankár Ladislav Molnár hovorí o piatich-šiestich hráčoch, ktorí sa len vezú.
Zdroj: 42084
Zdieľajte:

Bezduchý výkon proti Nórsku (0:2). Experiment trénera Štefana Tarkoviča odhalil slabiny slovenského tímu. Stále nemáme nástupcu za opory ako Marek Hamšík či Juraj Kucka. Stále nie je na obzore nikto, kto by po nich dokázal prebrať pochodeň.

Proti Fínsku očakávajú slovenskí "sokoli" iní zápas. Zavreli sa bez trénerov a vydiskutovali si veci medzi sebou. Podobne ako na olympiáde v Pekingu po nevydarenom úvode turnaja ich kolegovia hokejisti. Či to prinesie vytúžené ovocie, nevedno.

Molnár o reprezentácii: Štyria-piati sa len vezú

Bývalý brankár Ladislav Molnár nie je fanúšikom podobných experimentov, ako Tarkovič poslal na ihrisko proti Nórom.

„Reprezentácia nemôže slúžiť na rozohrávanie sa hráčov, ktorí nehrávajú v kluboch. To je nonsens. Nemôžu potom dosahovať medzinárodnú úroveň a ich výkony nie sú hodné reprezentácie. V nej by sa nemalo hazardovať s výkonmi a výsledkami. Fanúšikom treba dať to, čo chcú,“ vyhlásil pre Nový Čas.

Prečítajte si aj

VIDEO Tarkovič pred ďalším severským súperom sľubuje: Pôjdeme za víťazstvom!

„Štyri-päť postov máme stabilných, ostatných treba prevetrať. Dostali šancu, nevyužili ju, teraz prídu za nich iní. Do reprezentácie chodí 24 hráčov, piati-šiesti z nich sa iba vezú a chodia na výlet," myslí si bývalý skvelý gólman.

Molnár upozornil na silnú zbraň Fínska a tou je gólman Lukáš Hradecký, rodák z Bratislavy.

„Zachytal by si v každej z top 5 európskych líg. Má minimálne rovnaké kvality ako Dúbravka či Rodák. Je oporou reprezentácie," pochválil ho Molnár.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články