Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Otrávili Abramoviča? Po vyjednávaní s Rusmi šokujúce príznaky

MOSKVA - Chce vyjednať mier, doplatil na to?
Zdroj: 41943
Zdieľajte:

Ruský oligarcha Roman Abramovič sa podujal byť prostredníkom mierových rokovaní medzi ukrajinskou a ruskou stranou. Na jednej strane je dobrým priateľom prezidenta Ruska Vladimira Putina, na strane druhej má údajne jeho priateľka ukrajinské korene.

Bol Abramovič na mierových rokovaniach otrávený?

Po jednom z mierových rokovaní medzi oboma stranami mal mať Abramovič spoločne s dvoma ukrajinskými diplomatmi príznaky otravy. Informuje o tom BBC s odvolaním sa na zdroje blízke oligarchovi, ktorý sťahuje svoj majetok do Turecka po tom, čo boli na neho uvalené tvrdé sankcie. Správu pre BBC potvrdila aj hovorkyňa ruského oligarchu.

Prečítajte si aj

Našiel si náhradu za Chelsea: Abramovič chce kúpiť klub, ktorý koučuje bývalý tréner Trnavy

Abramovič a dvojica ukrajinských diplomatov sa po jednom kole mierových rokovaní začervenali, začali im slziť oči a olupovala sa im koža z tváre a rúk. Neskôr sa stav všetkých troch zlepšil, žiadne príznaky už nepociťujú. Tieto príznaky mohli byť spôsobené skôr environmentálnymi faktormi, než otravou, píše agentúra Reuters.

Podľa The Wall Street Journal sa incident udial 3. marca a išlo o otravu zo strany Rusov, ktorí chceli sabotovať rokovania. Zdroje pre BBC informovali, že Abramovič je už v poriadku a pokračuje v snahách pomôcť k mieru medzi Ruskom a Ukrajinou.

Abramovič sa v súčasnosti okrem mierových rokovaní venuje aj predaju svojho klubu FC Chelsea Londýn. Na stole má niekoľko ponúk, rozhodnutie stále nepadlo.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: BBC, The Wall Street Journal

Diskusia

Podobné články