Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FC Barcelona dohodnutá na príchode ďalšej hviezdy

BARCELONA - FC Barcelona sa dohodla na podmienkach zmluvy s ďalšou hviezdou, ktorá v lete posilní tím.
Zdroj: 42101
Zdieľajte:

Krídelník Raphina súhlasil s osobnými podmienkami od FC Barcelona, informuje španielsky Sport. Podľa tohto zdroja podpíše 25-ročný futbalista na Nou Campe päťročnú zmluvu. Súhlasil s letným prestupom.

Raphinha súhlasil s prestupom do FC Barcelona

Teraz zostáva vedeniu Barcelony dohodnúť sa na transfere s Leedsom United. V najbližších týždňoch Katalánci plánujú poslať na Elland Road oficiálnu ponuku.

Prečítajte si aj

Bude mať šokujúce zlyhanie Talianska dohru? Mancini poslal predčasne domov trojicu hviezd!

Leeds predtým odmietol ponuku vo výške 35 miliónov eur. Hráčov agent a bývalý hráč Barcelony Deco sa snaží presvedčiť vedenie Leedsu o tom, že prestup Raphinu na Nou Camp je správna voľba. Obe strany diskutujú aj o začlenení Oscara Minguezu do dohody.

Brazílčan Raphina je s deviatimi gólmi najlepším strelcom Leedsu a na delenej 11. v rámci Premier League. Okrem toho pridal aj tri asistencie v aktuálnej sezóne anglickej ligy.

FC Barcelona od príchodu trénera Xaviho ide hore. Vzostup potvrdila nedávno, keď v El Clásico zotrela Real Madrid 4:0. Od Xaviho návratu klub získal niekoľko zaujímavých posíl - Dani Alvés, Ferran Torres, Adama Traoré či Pierre-Emerick Aubameyang. V lete sa očakávajú príchody ďalších nových hráčov a Raphinha by mal byť jedným z nich.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.es

Diskusia

Podobné články