Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hancko otvorene priznáva: Tento plán s Plíškovou mu nevyšiel!

PRAHA - Dávid Hancko priznal, že jeden plán, ktorý mal s tenistkou Kristýnou Plíškovou mu nevyšiel.
Zdroj: 41685
Zdieľajte:

Slovenský reprezentačný obranca Dávid Hancko očakáva s českou tenistkou Kristýnou Plíškovou prvý prírastok do rodiny, na čo sa veľmi teší.

Hancko priznal, že pôvodný plán s Plíškovou im nevyšiel

„Tešíme sa na to veľmi. Ideme v podstate do finále, zostávajú posledné dva mesiace. Musím predovšetkým pochváliť Kristýnu za to, ako to zvláda. Pre ňu je to zložitejšie a väčšie zmeny, keďže musela prestať hrať tenis. Osobne viem, že prídu veľké zmeny aj v mojom živote, ale obaja sa na to veľmi tešíme, želali sme si to takto," vyhlásil Hancko pre šport24.sk.

Médiami prebehli správy o tom, že Hancko sa s tenistkou tajne zosobášili, čo slovenský futbalista potvrdil a vysvetlil, že išlo o zmenu pôvodného plánu, ktorý pôvodne mali.

Prečítajte si aj

Rodák jasne najlepším hráčom Slovenska, Tarkovič po prehre: Zápas sme nezvládli

„Chceli sme sa vziať predtým, ako sa dieťa narodí. Plánovali sme to na leto, ale Kristýna otehotnela skôr, tým pádom sme sa rozhodli pre malú svadbu len so svedkami. Takže je to pravda. Potom v budúcnosti možno urobíme väčšiu hostinu pre rodinu a blízkych."

Nestráca nádej na titul

V súkromí má Hancko dôvod na radosť, ale vo futbalovom živote to také ružové nie je. Jeho Sparta je v lige až tretia a dvojica Plzeň a Slavia sa vzďaľuje čoraz výraznejšie. Sparta aktuálne na vedúcu Plzeň stráca sedem bodov.

„Predstavovali sme si to inak, postrácali sme body a teraz bude najdôležitejšie, aby sme už každý víkend vyhrávali a vytvárali tlak na Slaviu a Plzeň. Čakajú nás ešte vzájomné zápasy a tam sa rozhodne," nestráca nádej slovenský obranca.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport24.sk

Diskusia

Podobné články