Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prekvapí Eden Hazard? Hovorí sa o vážnom záujme z tohto klubu

LONDÝN - Prekvapujúci prestup Edena Hazarda? Veľký záujem hlási tento klub
Zdroj: 41032
Zdieľajte:

Veci sa nevyvíjali z pohľadu Edena Hazarda podľa plánu odkedy prestúpil do Realu Madrid. Neustále zranenia, strata formy, len 40 štartov za Los Blancos od svojho príchodu v roku 2019.

Prekvapujúci prestup Edena Hazarda do Arsenalu?

Marca informuje, že hviezdny Belgičan by sa mohol presunúť do Arsenalu Londýn. Tréner Mikel Arteta by ho rád privítal na Emirates Stadium a vedenie Realu Madrid by veľmi rado vyškrtlo jeho galaktický plat z účtovných kníh. Najmä, keď sa chystá na letný príchod Kyliana Mbappého.

Gunners sa pod vedením španielskeho trénera zlepšujú a figurujú v top 4 postupujúcej do Ligy majstrov. Pre Arsenal je účasť v milionárskej súťaži obrovskou motiváciou. Veď v Lige majstrov nehral od roku 2017.

V lete sa očakáva, že Gunners budú posilňovať káder s vidinou zvýšenia konkurencieschopnosti práve v Lige majstrov. Jednou z potenciálnych posíl "kanonierov" môže byť práve Eden Hazard.

Prečítajte si aj

Vlámanie počas Ligy majstrov: Za necelých päť minút nám ukradli niečo, čo je cennejšie ako všetky predmety

Marca pripomína, že existuje niekoľko možných prekážok. Prvou je, že Belgičan nemusí byť naklonený presunu do tímu londýnskeho rivala svojho bývalého klubu FC Chelsea. Druhou je záujem Newcastle United, ktorý po vstupe saudskoarabského konzorcia disponuje obrovským kapitálom a dokáže Belgičanovi ponúknuť lepšie platové podmienky.

Podľa Foot Mercato vedenie Arsenalu Londýn už spravilo kontakt ohľadom Hazarda a záujem je vážny. Účinkovanie v Lige majstrov, možnosť stabilnej pozície v základnej jedenástke, návrat do Londýna, mesta, kde zažil skvelé futbalové obdobie, či pôsobenie pod Artetom. To všetko môžu byť pre Edena Hazarda veľké lákadlá.

Pre Gunners by bol podpis 31-ročného belgického reprezentanta veľkým rizikom vzhľadom k výške nákladov a toho, čo zažil za posledné tri roky v Madride, najmä v súvislosti s jeho históriou zranení. Ak by sa však Hazard na Emirates Stadium znova našiel a vydržalo mu zdravie, pre Arsenal by to bol obrovský prínos.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Marca, Foot Mercato

Diskusia

Podobné články