Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Doplatil na zranenia z kariéry futbalistu: Ex-hviezda PSG prišla o nohu!

PARÍŽ - Tragická bodka za kariérou! Bývalej hviezde PSG amputovali nohu
Zdroj: 42014
Zdieľajte:

Bývalého útočníka PSG Bruna Rodrigueza trvalé následky spôsobené zraneniami z futbalovej kariéry pripravili o nohu! 49-ročný bývalý futbalista podstúpil amputáciu dolnej končatiny.

„Posielame silu a odvahu Brunovi Rodriguezovi, ktorý sa po následkoch futbalovej kariéry musel odhodlať k amputácii nohy,“ písala Národná únia profesionálnych futbalistov.

„Paríž St. Germain posiela odkaz podpory svojmu bývalému útočníkovi Brunovi Rodriguezovi, jeho rodine a blízkym v tejto ťažkej skúške," napísal na sociálnej sieti twitter PSG.

V parížskom Parku princov pôsobil veľmi krátko, no zanechal stopu, keď strelil šesť gólov v 18 zápasoch. Odchod z Paríža považoval za najväčšiu chybu svojej kariéry.

Prečítajte si aj

V Paríži to nefunguje: Messiho agent a otec kontaktoval FC Barcelona ohľadom návratu

„Musím uznať, že som urobil chybu. Mal som počkať ešte aspoň šesť mesiacov, ale s mojou povahou som nikoho nepočúval a balil si kufre,“ hovoril v minulosti v jednom z rozhovorov.

Podporu Brunovi Rodriguezovi vyjadrili aj priaznivci PSG počas zápasu proti Bordeaux. Vyvesili transparent s textom "Odvahu Bruno".

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články