Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Guardiola: Barcu už trénovať nikdy nebudem

Tréner Bayernu sa vyjadril na margo svojej budúcnosti.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Tréner futbalistov Bayernu Mníchov Pep Guardiola vylúčil svoj potenciálny návrat do FC Barcelona. Guardiola viedol Kataláncov v období rokov 2008 až 2012, s klubom trikrát vyhral domácu súťaž a dvakrát aj Ligu majstrov.

"Verím, že v živote existujú určité cykly. Môj cyklus v Barcelone sa skončil a je natrvalo uzavretý," uviedol Guardiola v rozhovore pre španielsky denník Mundo Deportivo. Štyridsaťtriročný kouč priznal, že do metropoly Katalánska sa vráti už len ako bežný občan. "Moja manželka má v Barcelone prácu a náš plán je taký, že jedného dňa sa tam vrátime žiť. Kedy to však bude, vám teraz povedať neviem," dodal Guardiola.

Po jeho odchode prevzal "blaugranas" Tito Vilanova, ktorý s klubom v sezóne 2012/13 oslavoval zisk ďalšieho titulu, ale neskôr zomrel na rakovinu. Na jeho miesto zasadol Gerardo Martino, "Barca" však pod jeho vedením v uplynulom ročníku nezískala žiadnu významnú trofej. V aktuálnom ročníku vedie Messiho a spol. Luis Enrique a hoci Barcelona je v tabuľke Primera Division na priebežnom druhom mieste, fanúšikov nepotešili prehry s Parížom St. Germain v Lige majstrov či s Realom Madrid v prestížnom "El Clasicu".

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články