Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Mohol byť hrdinom, namiesto toho sa na neho valí vlna kritiky: Hviezda Manchestru United úplne zlyhala!

YAMOUSSOUKRO - Mohol byť národným hrdinom, fanúšikovia mu namiesto toho nadávajú. Futbalista Pobrežia Slonoviny Eric Bailly neuniesol ťarchu okamihu a v osemfinálovom penaltovom rozstrele na majstrovstvách Afriky proti Egyptu nepremenil svoj pokus. Jeho tím tak na šampionáte po stredajšom vyraďovacom boji končí. Fanúšikovia Slonov hviezde Manchestru United vyčítajú to, akým spôsobom sa k exekúcii pokutového kopu postavila.
Zdroj: 26728
Zdieľajte:

Že je medzi hrdinskou parádičkou a ľahkomyseľným prešvihom naozaj tenká hranica, pocítil na vlastnej koži dvadsaťsedemročný obranca Bailly.

V stretnutí medzi Egyptom a Pobrežím Slonoviny gól nepadol v normálnom hracom čase ani v predĺžení. Na rad tak prišli pokutové kopy. Všetci futbalisti svoje pokusy zvládli, len Bailly ako jediný penaltu nepremenil.

Skúsený bek sa postavil len asi meter od značky a prakticky bez rozbehu praskol do lopty. Bailly sa pritom pozeral podivným spôsobom niekam do strany, svoj pokus poslal doprostred brány a brankár Mohamed El Sayed loptu vytiahol na brvno.

Futbalisti Egypta, sedemnásobní šampióni, na čele s hviezdou majstrovstiev Salahom sa vo zvyšných pokusoch nemýlili a vo štvrťfinále si to o postup do bojov o medaily rozdajú s Marokom.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, sport.cz

Diskusia

Podobné články