Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Denis Vavro: V Dánsku ma majú radšej ako na Slovensku. A k reprezentácii sa nevyjadrujem

KODAŇ - Ľudia v Dánsku ma majú radšej ako na Slovensku, hovorí Denis Vavro po návrate do Kodane.
Zdroj: 41331
Zdieľajte:

Slovenský reprezentačný obranca Denis Vavro sa vrátil do FC Kodaň, kde zažil v minulosti úspešné obdobie. V rozhovore pre Nový Čas opísal ako sa zrodil jeho prestup.

Vavro: Ľudia v Dánsku ma majú radšej ako na Slovensku

„Žiadne oficiálne ponuky na prestup alebo hosťovanie neboli. A nechcel som čakať do posledného dňa zimného prestupového obdobia. Keď prišla ponuka z Kodane, neváhal som ani minútu a som rád, že sme s mojím agentom Martinom Petrášom takéto rozhodnutie urobili. Ide o hosťovanie do konca sezóny s opciou na prestup."

Vavro sa vracia do dobre známeho prostredia. Uviedol dva hlavné dôvody, ktoré rozhodli o tom, že prikývol na ponuku z Kodane.

Prečítajte si aj

Brazílčan Saymon Cabral opúšťa Spartak Trnava: Vedel, že oňho máme záujem

„Okrem toho, že liga má výbornú úroveň, o čom svedčí fakt, že dánske kluby sa presadzujú v európskych pohároch, najmä to, že sa tu cítim viac ako doma, dokonca lepšie. Ľudia sú tu skvelí, majú ma radi. Radšej ako na Slovensku, v Taliansku alebo Španielsku."

Dostal aj otázku na reprezentáciu. „Na túto tému sa nevyjadrujem."

Vavro by si v Kodani rád pripomenul rok 2019, keď v Dánsku slávil zisk majstrovského titulu. Aktuálne je FC Kodaň na druhej pozícii o dva body za Midtjyllandom.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články