Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Najlepší strelec talianskej ligy šokujúco do Juventusu? Fanúšikovia sa mu vyhrážajú smrťou!

FIORENTINA - Najlepší strelec talianskej futbalovej ligy Dušan Vlahovič má podľa médií blízko k prestupu z Fiorentiny do Juventusu. Toskánsky klub za dvadsaťjedenročného srbského útočníka požaduje viac ako 70 miliónov eur.
Zdroj: 40164
Zdieľajte:

Fanúšikovia Fiorentiny sa s možným odchodom Vlahoviča do tímu veľkého rivala nechcú zmieriť. Pri štadióne Artemia Franchiho vyvesili v noci transparenty, na ktorých sa mladému kanonierovi vyhrážajú a urážajú ho.

O Vlahoviča sa údajne zaujímajú aj Arsenal, Tottenham a Newcastle, ale podľa denníka Corriere dello Sport by mal zamieriť do Juventusu. V 21 zápasoch tohto ročníka Serie A dal 17 gólov a vedie tabuľku strelcov spoločne s Cirom Immobilom z Lazia Rím.

"Niečo stojí, cez 70 miliónov eur. Žiadne hráčske výmeny, žiadne splátky na niekoľko rokov," povedal športový riaditeľ Fiorentiny Daniele Prade televíznej stanici Sport Italia.

Vlahovič má zmluvu ešte na budúcu sezónu. Majiteľ klubu Rocco Commisso v októbri uviedol, že ponuky na predĺženie kontraktu hráč odmietol. Podľa Pradeho dostal Vlahovič od Fiorentiny tento mesiac ďalšie návrhy, ale zostali bez odozvy.

Do Florencie prišiel belehradský rodák v roku 2018 z Partizanu za necelé dva milióny eur. "Fialky" sú aj vďaka nemu v talianskej lige siedmej a bojujú o účasť v európskych pohároch.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, sport.cz

Diskusia

Podobné články