Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Chceli ma pred dvomi, aj tromi rokmi: O tejto ponuke som vážne uvažoval, prezrádza Škrtel

TRNAVA - V jeho futbalovom životopise mohol figurovať aj tento slávny klub s veľkou históriou.
Zdroj: 40823
Zdieľajte:

Pôsobil v Zenite Petrohrad, FC Liverpool či Basaksehir Istanbul. Na sklonku kariéry sa skúsený slovenský obranca Martin Škrtel rozhodol vrátiť na Slovensko. Kam inam mohli viesť jeho kroky, ak nie do "malého Ríma".

Jeho štart v drese Spartaka Trnava sa oddialil, nakoľko si bývalý reprezentačný stopér dával do poriadku zranenú achilovku. Bol veľkou oporou "bílych andelov". Achilovka sa znova ozvala, ako reakcia na zvýšenú záťaž, preto sa Škrtel do prípravy tímu zapojil o čosi neskôr.

Prečítajte si aj

VIDEO Slovan získal bývalého útočníka madridského Atlética: Zo Španielska si prinášam dobré skúsenosti

Škrtel mal veľmi blízko k prestupu do Sparty

V rozhovore pre šport.sk Škrtel priznal, že pred dvomi či tromi rokmi bol blízko k prestupu do Sparty Praha. „Bolo to pred dvomi, aj tromi rokmi. No najbližšie sme k tomu boli, keď som predčasne skončil v Atalante. Vtedy sa mi ozvala Sparta a dá sa povedať, že som o tom vážne uvažoval. Keď ma však kontaktoval Basaksehir, tak prioritou mňa i celej rodiny bolo zotrvať v Turecku. Vážil som si ponuku od pána Daniela Křetinského či Tomáša Rosického, ktorí o to dosť stáli. Poďakoval som sa im, no rozhodol som sa inak,“ spomínal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články