Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

6 najlepších stopérov sveta podľa Jána Ďuricu

BRATISLAVA - Bývalý reprezentačný obranca Ján Ďurica a jeho TOP 6 najlepších stopérov sveta.
Zdroj: 41610
Zdieľajte:

Bývalý reprezentačný obranca Ján Ďurica prezentoval TOP 6 najlepších stopérov sveta v rozhovore pre šport.sk. Medzi elitných stredných obrancov zaradil aj bývalého spoluhráča z národného tímu Milana Škriniara.

6 najlepších stopérov podľa Jána Ďuricu

Virgil van Dijk (Liverpool/Holandsko)
Éder Militao (Real Madrid/Brazília)
Milan Škriniar (Inter Miláno/Slovensko)
Sergio Ramos (PSG/Španielsko)
Antonio Rüdiger (Chelsea/Nemecko)
Thiago Silva (Chelsea/Brazília)

Koncom kalendárneho roka dosiahla trhová hodnota Milana Škriniara kariérne maximum - podľa Transfermarkt je jeho cena až 65 miliónov eur. Po Rubenovi Diasovi a Marquinhosovi je tretím najdrahším stopérom sveta.

V lete zmena dresu?

Prečítajte si aj

Tottenham na dosah veľkej hviezdy: Kluby dosiahli dohodu!

V minulej sezóne bol jedným z kľúčových hráčov Interu Miláno na ceste za ziskom talianskeho titulu. A medzi opory patrí aj v aktuálnom ročníku. Na San Sire má platnú zmluvu ešte na rok a pol. Ďurica pripúšťa, že možno v lete Škriniar zmení dres.

„Samozrejme, že aj Milan sa chce posunúť ďalej. Vyskúšať niečo nové, možno inú súťaž. Avšak netreba na to tlačiť. V Interi sa mu darí a má tam vybudovanú pozíciu. Keď ten deň príde, on aj klub vycítia čas na zmenu. Záleží, ako má nastavenú hlavu. Možno po sezóne, ak Inter obháji titul, bude hľadať novú výzvu,” myslí si bývalý reprezentačný stopér.

V súvislosti s ďalším pôsobiskom Škriniara sa spomína najmä záujem Tottenhamu Hotspur na lavičke ktorého sedí Antonio Conte. Kouč, ktorý trénoval Škriniara v Interi Miláno a veľmi dobre pozná jeho kvalitu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články