Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Odišiel Aubameyang z reprezentácie skutočne kvôli problémom so srdcom? Gabonský denník prišiel so šokujúcim zistením!

LONDÝN - Už dlhšie ako mesiac neodohral jediný súťažný zápas, a predsa si počas toho času stihol rozhnevať kdekoho. Gabonský futbalista Pierre-Emerick Aubameyang sa potáca od problému k problému – a čo je horšie, v posledných dňoch pribudli aj nepríjemné zdravotné problémy.
Zdroj: 41584
Zdieľajte:

Bezprostredne po prekonanom koronavíruse počas prebiehajúcich majstrovstiev Afriky u útočníka Arsenalu lekári odhalili nešpecifikované problémy so srdcom. Z preventívnych dôvodov preto do ďalšieho zápasu nenastúpil. A o tri dni neskôr ho vedenie národného tímu radšej poslalo späť do klubu, aby mohol podstúpiť dôkladnejšie vyšetrenie.

Je za tým niečo iné?

Popredný gabonský denník L'Union totiž informoval, že dvojica futbalistov (Aubameyang a Mario Lemina z Nice) musela opustiť tím kvôli ďalšiemu disciplinárnemu prehrešku. V nedeľu večer mali opustiť tímový hotel a vrátiť sa v podnapitom stave okolo piatej hodiny ráno. Údajne malo dôjsť aj k potýčke s ochrankou a niektorými spoluhráčmi.

Obaja hráči však tieto informácie prostredníctvom svojich sociálnych sietí popreli. Lemina dokonca oznámil koniec v reprezentácii kvôli klamstvám, ktoré sa priamo dotýkajú jeho rodiny. Po chvíli však príspevok zmazal.

„Máme problémy, ktoré sú už tak dosť zložité na riešenie. Zdravie je najdôležitejšie,“ narážal Aubameyang vo svojom tweete na spomínaný lekársky nález. „A ja odmietam živiť špekulácie, ktoré majú za cieľ len ublížiť,“ ohradil sa voči informáciám domácich médií.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články