Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Verbálny konflikt ofenzívnych hviezd FC Chelsea počas zápasu: Nesedí mi to, kritizuje hráčov Joe Cole

LONDÝN - Zverenci trénera Tuchela v Premier League z posledných siedmich zápasov vyhrali jediný. Naposledy remizovali na ihrisku Brightonu (1:1), čím pretiahli sériu bez trojbodového zisku už na štyri stretnutia. A aby nemal nemecký šéf lavičky londýnskeho klubu málo starostí, ešte musel vysvetľoval hádku, ktorá sa počas prvej polovice a neskôr pri odchode do šatne strhla medzi dvoma ofenzívnymi hviezdami.
Zdroj: 41501
Zdieľajte:

Belgický klenot Romelu Lukaku a jeho útočný partner Hakim Ziyech si veľmi ostro vysvetľovali dianie na trávniku. Obaja borci boli podrobení ťažkej kritike po predchádzajúcom sobotňajšom zápase na pôde Manchestru City (1:0).

„Je to normálne. Aby som povedal pravdu, som rád, keď hráči nie sú spokojní so svojím výkonom. Je správne, že spolu komunikujú a riešia situácie,“ vyhlásil Thomas Tuchel, tréner Chelsea.

Lukaku je pod veľkým tlakom, pretože po letnom nákupe za sto miliónov libier a rozprávkovej týždennej gáži dosahujúcej údajne tristotisíc libier týždenne rozhodne neodvádza očakávané výkony. Doteraz strelil v Premier League len päť gólov!

Ako márne čakal na prihrávky a prehrával jeden hlavičkový súboj za druhým, prepadal sa do stále väčšej frustrácie. A nespokojnosť dal riadne najavo. Veľmi pravdepodobne útočníkovi pochádzajúcemu z Maroka, ktorý si v utorok pripísal iba druhý gól sezóny v najvyššej súťaži, vyčítal, ako lacno a často kazí prihrávky.

Keď tréner Tuchel čelil otázke, či išlo o konverzáciu, ktorá mala viesť k zlepšeniu hry, odpovedal stroho: „Dúfam.“ V skutočnosti k zlepšeniu nedošlo.

Futbaloví experti v britských televíznych staniciach navyše veľmi intenzívne riešili, či prakticky nulová oslava gólu zo strany Ziyecha signalizuje rozpory v tíme.

„Presne to charakterizuje naše súčasné rozpoloženie. Úľavu, že sme skórovali. A snahu šetriť energiu. Všetci sme unavení, teda chýba čistá radosť," vysvetľoval kouč s pripomienkou množstva zranených hráčov a tiež veľkého počtu nakazených chorôb covid-19 v poslednom čase.

Kritikou nešetril ani Joe Cole

„Nesedí mi to. Radosť z gólov je dôvod, prečo hráte. Ziyech je veľký talent, ale v Premier League sa nepresadil, pretože je veľmi odlišná proti holandskej lige. Keď dám gól, je to uvoľnenie energie. Ale táto reakcia, to je jednoducho zlé," nešetril kritikou Joe Cole, bývalý hviezdny útočník Chelsea.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, sport.cz

Diskusia

Podobné články