Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Luis Suárez chce obnoviť hviezdne spojenie: Pre tento klub odmietol tri ponuky z Brazílie

MADRID - Luis Suárez pre tento klub odmietol tri ponuky z brazílskej ligy. Chce obnoviť hviezdne spojenie
Zdroj: 41374
Zdieľajte:

Písalo sa leto 2020. Na lavičku FC Barcelona zasadol Holanďan Ronald Koeman. Rázny tréner mal svoje predstavy o zložení tímu a uruguajský útočník Luis Suárez v nich nefiguroval. Údajne po krátkom telefonáte mu to vysvetlil. Hviezdny útočník sa cítil urazený a odišiel do konkurenčného Atletica Madrid.

Čoskoro 35-ročný Suárez ukazuje, že ešte nepatrí do starého železa. V uplynulej sezóne vystrieľal Atleticu španielsky ligový titul. Na konte mal 21 gólov a bol štvrtým najlepším strelcom La Ligy. V tejto sezóne sa nedarí Suárezovi ani Atleticu. Útočník mal nejeden konflikt s trénerom Diegom Simeonem.

Luis Suárez chce za Gerrardom do Aston Villy

Prečítajte si aj

VIDEO Ragnick objasňuje situáciu ohľadom Martiala: Ja sa rozhodnem, či ho nominujem na najbližší zápas

Napriek tomu je Suárez so siedmimi gólmi na delenej deviatej pozícii v tabuľke strelcov La Ligy. Stále má čo ponúknuť. Bol o neho veľký záujem z Brazílie, no Uruguajčan odmietol ponuky Palmeirasu, Corinthiansu a Atletica Mineiro. Dôvod? Chce obnoviť spojenie s ex-spoluhráčom z Liverpoolu Stevenom Gerrardom a posilniť Aston Villu. Informuje o tom novinár Gerard Romero na sociálnej sieti twitter.

Po sezóne vyprší Suárezovi v Madride zmluva a rád by sa vrátil do anglickej Premier League. Gerrard zasadol na lavičku Aston Villy a podarilo sa mu nedávno angažovať Brazílčana Philippa Coutinha, ktorý evidentne začína ožívať. Posilní jeho tím aj Luis Suárez?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter Gerard Romero

Diskusia

Podobné články