Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ronaldo a Messi prekvapili, komu dali hlasy vo FIFA The Best: Šokujúce, kto Cristiana úplne vynechal!

MANCHESTER - Prekvapujúce hlasovania Messiho a Ronalda vo FIFA The Best. A od tohto človeka Cristiano určite nečakal, že ho v hlasovaní úplne vynechá!
Zdroj: 41198
Zdieľajte:

Udeľovala sa Cena FIFA The Best, pre najlepšieho hráča roka. Marca priniesla odhalenie z hlasovania jednotlivých hráčov či trénerov a ako to už býva, o prekvapenia nebola núdza.

FIFA požiadala kapitánov národných tímov, trénerov a zástupcov médií z jednotlivých krajín FIFA, aby vybrali troch najlepších hráčov uplynulého roka. Hlasy od kapitánov a trénerov v súčte tvorili 25 % hodnotenia.

Ako hlasovali Messi a Ronaldo?

Poliak Robert Lewandowski vyhral cenu FIFA The Best druhýkrát po sebe. V hlasovaní porazil Lionela Messiho a Mohameda Salaha.

Prečítajte si aj

Majú problémy so srdcom: Gabon na Africkom pohári národov prišiel o hviezdnu dvojicu

Ako hlasoval víťaz? Na prvé miesto dal Messiho, na druhé Jorginha a na tretie Cristiana Ronalda.

Messi volil svojich klubových spoluhráčov z PSG Neymara a Kyliana Mbappeho. Na tretie miesto dal útočníka Realu Madrid Karima Benzemu.

A čo Ronaldo? Ten dal na prvé miesto víťazného Lewandowskeho, na druhé miesto N´Gola Kanteho a na tretie Jorginha.

Argentínsky tréner Lionel Scaloni v hlasovaní nezabudol na svoj klenot Messiho. No to sa prekvapujúco nedá povedať o portugalskom trénerovi Fernandovi Santosovi, ktorý Ronalda nezaradil do TOP 3! Namiesto toho hlasoval za Kanteho, Jorginha a Lewandowskeho.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Marca

Diskusia

Podobné články