Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Martial reaguje na tvrdenie trénera Rangnicka: Som tu už sedem rokov a nikdy som neznevažoval klub a fanúšikov!

MANCHESTER - K sobotňajšiemu zápasu proti Aston Ville nebol v nominácii Anthony Martial. Naskytli sa tak špekulácie o tom, že sa blíži odchod francúzskeho útočníka z Old Trafford. Podľa slov nového hlavného manažéra Ralfa Rangnicka nemá Anthony Martial ďalej záujem nastupovať vo farbách Manchestru United. Ten však také tvrdenia striktne odmieta.
Zdroj: 40039
Zdieľajte:

Anthony Martial vyvrátil tvrdenie Ralfa Rangnicka, že odmietol hrať za Manchester United. Rangnick uviedol, že Martial nechcel byť v tíme po tom, čo United v sobotu pri remíze 2:2 na ihrisku Aston Villy mali na lavičke iba osem náhradníkov, medzi ktorými boli aj dvaja brankári.

Prečítajte si aj

Hviezda Manchestru United neodcestovala s tímom na zápas: Nechcel byť v kádri na zápas, priznáva kouč Rangnick

Francúzsky útočník má v pláne tento mesiac United opustiť a od 2. decembra, keď United vyhrali 3:2 nad Arsenalom nenastúpil, ale dvadsaťšesťročný hráč trvá na tom, že je k dispozícii.

„Nikdy neodmietnem hrať za Manchester United,“ uviedol Martial na Instagrame.

„Som tu už sedem rokov a nikdy som neznevažoval a nebudem znevažovať klub a fanúšikov.“

Martial dúfa, že v januári odíde na hosťovanie, aby mohol pravidelne hrať. Jeho preferovanou destináciou zostáva Sevilla, pretože verí, že práve tam dostane najvyššiu minutáž, a to uprostred záujmu ďalších klubov vrátane Barcelony a Juventusu.

Sevilla však zatiaľ ponúkla iba polovicu Martialovho platu. Má sa za to, že Red Devils by ho radi pustili na hosťovanie, pokiaľ by im niektorý klub ponúkol, že im zaplatí celú sumu plus poplatok za hosťovanie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články