Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hviezda Slovana utrpela počas silvestrovských osláv vážne zranenie: Hrozia trvalé následky či koniec kariéry!

BRATISLAVA - Slovan na veľmi dlho prišiel o svoju hviezdu! Vážne zranenie počas silvestrovských osláv, hrozia trvalé následky
Zdroj: 41569
Zdieľajte:

Slovan Bratislava vstúpi do jarnej časti bez jednej z opôr - českého legionára kazašského pôvodu Juriho Medvedeva. Ten vyrazil so snúbenicou Simonou a malým synčekom privítať Nový rok do Estónska. Práve silvestrovská noc sa mu však stala osudnou.

Na poslednú oslavu Silvestra Medvedev nebude spomínať v dobrom

„Počas silvestrovskej noci mu vybuchujúca pyrotechnika vážne poškodila oko. Prvotné ošetrenie absolvoval priamo tam, a po príchode z Estónska mu klub zabezpečil operáciu. Treba povedať, že to bol náročný zákrok,“ ozrejmil generálny riaditeľ Slovana Ivan Kmotrík ml. pre Nový Čas.

Prečítajte si aj

Prestupová bomba? Do Slovana má prísť útočník Atletica Madrid!

Ide o vážne zranenie dôležitého orgánu a je možné, že ak sa rekonvalescencia natiahne, v tejto sezóne si Medvedev už ani nezahrá. Okrem toho hrozia aj trvalé následky, čo pripustil samotný Kmotrík.

„Hovorí sa o dvoch až troch mesiacoch. Ale viete, je to dôležitý orgán a nikto si netrúfne teraz odhadnúť dĺžku rekonvalescencie. Nedajú sa vylúčiť ani ďalšie operácie a ani trvalé poškodenie. Za klub však môžem povedať, že urobíme všetko pre to, aby sme Jurijmu pomohli, a aby mohol pokračovať v kariére."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články