Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Haaland: Chcem len hrať futbal, ale nedá sa to. Dortmund na mňa vyvíja tlak

DORTMUND - Dortmund na mňa vyvíja tlak, chcel som len hrať futbal, ale nedá sa to. Posťažoval sa najnovšie Erling Haaland
Zdroj: 41563
Zdieľajte:

Nórsky útočník Erling Haaland dvoma gólmi prispel k piatkovému vysokému víťazstvu Dortmundu proti Freiburgu 5:1 v Bundeslige. V pozápasových vyjadreniach sa posťažoval na to, že vedenie klubu na neho vyvíja silný tlak v otázke rozhodnutia o svojej budúcnosti a nemôže sa plne sústrediť na futbal.

Haaland sa sťažuje: Dortmund na mňa tlačí, nemôžem sa sústrediť na futbal

„V posledných šiestich mesiacoch som sa z rešpektu k Dortmundu rozhodol nič nehovoriť," cituje Haalanda Viaplay. „Teraz ma však začal klub tlačiť, aby som sa rozhodol, no jediné čo chcem, je hrať futbal. Ale tlačia na mňa, aby som sa teraz rozhodol o svojej budúcnosti. Takže to znamená, že sa musím rozhodnúť čoskoro."

Prečítajte si aj

Po pozitívnom teste má zápal srdcového svalu: Bayern aj Kanada prišli o svoju hviezdu

„Od začiatku som hovoril, že sa chcem sústrediť na futbal, pretože vtedy mi je najlepšie, nie vtedy, keď mi prichádzajú na myseľ iné veci. Teraz už istú dobu na mňa tlačia. Je teda čas odštartovať veci. Jediné, čo chcem je hrať futbal, ale to teraz nemôžem," dodal hviezdny útočník.

V podstate všetky najväčšie kluby sú spájané so záujmom o Haalanda. V poslednom čase sa hovorí o tom, že tréner Pep Guardiola vyvíja tlak na vedenie Manchester City a angažovanie Haalanda je jeho prioritou. Samotný Haaland preferuje myšlienku svojho spojenia s Kylianom Mbappem v Reale Madrid. No "biely balet" nie je v tak dobrej finančnej pozícii ako City.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Viaplay

Diskusia

Podobné články