Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Známy futbalový agent Mino Raiola sa nachádza v kritickom stave: Náhla operácia a boj o život!

MILÁN - Známy futbalový agent Mino Raiola musel podstúpiť v stredu operáciu. Podľa talianskeho denníka La Gazzetta dello Sport nie je jasné, v akom stave zástupca najväčších hviezd svetového futbalu je. Niektoré zdroje tvrdia, že operácia bola náhla a naliehavá a Raiolov stav je pomerne vážny. Päťdesiatpäťročný podnikateľ však zostáva po bližšie nešpecifikovanom zákroku v jednej z milánskych nemocníc a je pod dohľadom lekárov.
Zdroj: 37628
Zdieľajte:

Taliansky agent, ktorý zastupuje napríklad Zlatana Ibrahimoviča, Erlinga Haalanda, Gianluigiho Donnarummu, Paula Pogbu a ďalších, zostáva v nemocnici San Raffaele v Miláne.

Podrobnosti ohľadom jeho stavu nie sú známe a informácie talianskych médií sa rôznia. Raiolov twitterový účet informáciu o zákroku v plnej narkóze ešte počas stredajšieho dňa potvrdil, o naliehavú operáciu sa ale vraj jednať nemalo.

Raiola patrí ku kontroverzným postavám svetového futbalu. Jeho mnohokrát provokatívne názory a kroky často plnia stránky športových denníkov naprieč svetom.

Neprehliadnuteľná postava futbalového biznisu je však tiež vynikajúcim obchodníkom a tvrdým vyjednávačom, medzi ktorého klientelu patria najväčšie futbalové esá súčasnosti. Jeho majetok sa odhaduje na 85 miliónov dolárov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, sport.cz

Diskusia

Podobné články