Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Haaland sa v najbližších dňoch rozhodne o svojej budúcnosti: Kto je najväčším favoritom na jeho zisk?

DORTMUND - Nórsky útočník Erling Haaland sa počas nasledujúcich štrnástich dní zíde s vedením Borussie Dortmund, aby ho informoval o svojom rozhodnutí ohľadom ďalšej budúcnosti. O 21-ročného kanoniera javí veľký záujem Manchester City, ktorý drží tromfy ohľadom Haalandovho možného letného presunu do Premier League.
Zdroj: 41347
Zdieľajte:

Veľmi dôležitým faktorom, ktorý bude hrať rolu v ďalšej budúcnosti Haalandovho pôsobenia v Dortmunde, je klauzula o jeho uvoľnení vo výške 64 miliónov libier, ktorá začne platiť po tohtoročnej sezóne a na ktorú si brúsi zuby rad popredných európskych klubov.

Riaditeľ Dortmundu Sebastian Kehl minulý týždeň priznal, že by si v najbližších týždňoch rád sadol s Haalandom, pričom dodal: „Bolo by dobré, keby sa rozhodnutie netiahlo večne.“

Haalandov agent Mino Raiola už pred mesiacom pripustil, že existuje veľká šanca, že jeho klient na konci sezóny z Borussie odíde a ako jednu z možných destinácií uviedol Manchester City.

„Bude môcť a tiež urobí ďalší krok,“ priznal Raiola pre SPORT1. „Bayern, Real, Barcelona, ​​City – to všetko sú veľké kluby, do ktorých môže ísť. City počas posledných pár rokov vyhralo päť titulov, čo je oveľa viac, než United.“

Na otázku ohľadom Haalandovho možného prestupu do Manchestru City ale naopak nechcel odpovedať manažér Pep Guardiola. „Ďalšia otázka. Na toto sa ma nepýtajte. Nebudem odpovedať,“ vyhlásil.

Manchester City však vidí mladého nórskeho strelca ako svoju vysnívanú posilu do útoku, ktorá nahradí najlepšieho strelca klubu všetkých čias Sergia Agüera, najmä po tom, čo sa mu vlani nepodarilo priviesť Harryho Kanea z Tottenhamu.

 
Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články