Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Lukaku sa verejne ospravedlnil fanúšikom, trénerovi Tuchelovi aj spoluhráčom: Rozumiem, že ste nahnevaní!

LONDÝN - Romelu Lukaku sa po suspendácii v Chelsea vracia do tréningu. Belgičan sa verejne ospravedlnil fanúšikom a trénerovi Thomasovi Tuchelovi za svoj nevyžiadaný rozhovor.
Zdroj: 40360
Zdieľajte:

Útočník Chelsea Romelu Lukaku sa ospravedlnil za svoj televízny rozhovor, v ktorom nepriamo kritizoval svojho trénera Thomasa Tuchela. Vo videu na domovskej stránke klubu anglickej Premier League sa belgický futbalový reprezentant v utorok večer obrátil na fanúšikov a ospravedlnil sa im, Tuchelovi a zamestnancom klubu.

„Fanúšikovia: Ospravedlňujem sa, že som vás naštval. Viete, aké spojenie som mal s týmto klubom od svojich tínedžerských rokov. Takže plne chápem, že ste naštvaní. Samozrejme je teraz na mne, aby som znovu získal vašu dôveru. Urobím všetko, čo bude v mojich silách, aby sa každý deň ukázalo nasadenie na tréningovom poli aj v zápasoch," povedal 28-ročný hráč.

"Tiež sa ospravedlňujem manažérovi, svojim spoluhráčom a vedeniu, pretože si myslím, že to tiež nebol ten správny okamih," pokračoval Lukaku. Podľa správ talianskych médií by mal Lukaku zaplatiť pokutu okolo 500 000 eur.

Lukaku bol po víkendovom televíznom rozhovore vyhodený z tímu. V utorok sa vrátil k tréningu, podľa Tuchela bola vec vybavená. "Ospravedlnil sa," povedal v utorok tréner Chelsea. „Sme radi, že sme si našli čas sa na vec pozrieť a v pokoji sa o tom porozprávať.“

Tréner bol cez víkend naštvaný kvôli rozhovoru, ktorý Sky Italia odvysielala minulý týždeň. Lukaku vyjadruje svoju nespokojnosť so svojou rolou v klube: „Som fyzicky zdatný. Len nie som so situáciou spokojný, ale to je normálne. Myslím, že sa šéf rozhodol hrať s inou formáciou.“ Lukaku sa tiež chce v blízkej budúcnosti vrátiť do Interu Miláno.

 
Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články