Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Divoký zápas v ôsmej anglickej lige: 5 červených kariet, brutálne fauly či bitka!

WHITEHAWK - „Najúžasnejší zápas, aký som kedy videl. Bolo tam všetko, prales je jednoducho super,“ okomentoval zápas 8. anglickej futbalovej ligy jeden z fanúšikov na sociálnych sieťach. A zhrnul to úplne presne. To, čo sa odohralo v zápase medzi Whitehawk a Thee Bridges, totiž nemá obdobu. V stretnutí padlo hneď päť červených kariet, trávnik miestami pripomínal skôr boxerský ring a nechýbali ani obrovské chyby a zákerné fauly.
Zdroj: 41530
Zdieľajte:

Zostrih zo zápasu ôsmej anglickej ligy sa na internete stáva pomaly, ale určite virálnym. Bolo šťastie, že ho pre všetkých futbalových fanúšikov, ktorí radi sledujú amatérsky a neligový futbal, natáčala televízia Your Instant Replay. Vďaka tomu sa môžete zabaviť aj vy.

Zápas vyhrali Three Bridges pomerom 1:0 vďaka bránke Leightona z 20. minúty, ale výsledok vlastne nebol vôbec dôležitý. Kľúčové boli iné momenty ako ten gólový. Fanúšikovia totiž mohli vidieť množstvo ostrých šarvátok, ktoré často zaujímali hráča viac ako samotná hra.

Po jednej z hromadných šarvátok hlavný rozhodca udelil hneď tri červené. Ďalšiu tasil po tom, čo jeden z hráčov úplne zámerne strhol protihráča k zemi. Poslednú, piatu, udelil za zákrok, ktorý bol za hranicami pravidiel a bolo naozaj šťastím, že skončil bez zranení.

Bryan Villavicencio z Three Bridges sklzom ostro zostrelil protihráča, ktorého nakopol do úrovne panvy. V zápase našťastie nebolo vidieť len násilie, stretnutie ponúklo aj množstvo úsmevných momentov. Premárnenie niekoľkých dobrých streleckých pozícií, či rad chýb z oboch strán.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, sport.cz

Diskusia

Podobné články