Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zamieri Albert Rusnák do Premier League? O jeho služby prejavili záujem hneď dva kluby!

SALT LAKE - Slovenský futbalový reprezentant a hráč pôsobiaci v americkom Realt Salt Lake Albert Rusnák by sa mohol po sezóne sťahovať do Premier League. V aktuálnom tíme už nemá platnú zmluvu, a preto jeho potenciálny prestup naberá čoraz reálnejšie kontúry.
Zdroj: 28964
Zdieľajte:

V najvyššej anglickej súťaži o neho prejavil záujem Southampton FC a Newcastle United, v ktorom momentálne pôsobí aj ďalší slovenský reprezentant Martin Dúbravka. "Straky" aj napriek tomu, že nedávno ich klub prevzali bohatí majitelia vyčlenili na prestupy len 50 miliónov libier, čo by ale v prípade prestupu po vypršaní zmluvy nemal byť žiadny problém.

Rusnák sa však nebráni ani pokračovaniu v americkej MLS, ale s klubom doposiaľ žiadne rokovania neprebehli. O jeho budúcnosti sa rozhodne v najbližších dňoch.

Všestranný útočný stredopoliar, ktorý oslnil v Eredivisie predtým, ako sa stal známym v USA v sezóne 2021 MLS zaznamenal 11 gólov a sedem asistencií.

Miguel Almiron z Newcastlu je však jasným príkladom, že pozoruhodné výsledky v Spojených štátoch sa na britskej pôde len tak ľahko neopakujú.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články