Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Krásne gesto slovenského reprezentanta: Svadba so šľachetným podtónom, toto by nespravil hocikto!

BRATISLAVA - Nádherné gesto slovenského reprezentanta, toto by nespravil hocikto!
Zdroj: 41508
Zdieľajte:

Slovenský reprezentačný obranca Norbert Gyömbér na nedávne vianočné sviatky rozhodne nezabudne. Spestril si ich totiž svadbou v štýle ľadového kráľovstva. S už manželkou Elisou Suriano sú spolu šesť rokov a očakávajú prvý prírastok do rodiny, Elisa je v piatom mesiaci.

Obrad v štýle ľadového kráľovstva

„Spolu sme už šesť rokov, čiže sme sa zhodli, že ten čas skutočne nadišiel. Manželku som požiadal o ruku v lete na dovolenke a odvtedy sme si hneď povedali, že načo čakať ďalší rok, alebo ešte dlhšie obdobie. Rozhodli sme si, že spravíme svadbu v najbližšom možnom termíne," prezradil obranca talianskej Salernitany pre portál šport24.sk.

Gyömbér a jeho životná partnerka využili, že koncom roka mala talianska liga niekoľko dní voľno a preto sa rozhodli práve pre tento nie úplne tradičný termín.

„Plánovali sme to už dlhšie, že to bude koncom decembra. Mal som medzi sviatkami sedem dní voľno z klubu, pretože Seria A mala prestávku a akurát nám to vyšlo, že svadbu môžeme uskutočniť v tomto termíne."

Prečítajte si aj

FOTO Lovestory ako z paródie na futbalové zápasy: Zaľúbil sa do rozhodkyne v zápase, v ktorom dostal červenú

Šľachetný podtón svadby

Zaujímavosťou je, že mladomanželia dali celej akcii šľachetný podtón, keďže sa rozhodli namiesto darov požiadať hostí o príspevok na dobrý účel.

„Boli tam nejaké malé dary. Avšak, s manželkou sme sa dohodli ešte pred svadbou, že požiadame hostí, aby nám nenosili žiadne dary. Vopred sme ich oslovili s tým, že pripravujeme zbierku a pokiaľ chcú, tak nech prispejú na ňu. Ide o zbierku, ktorá slúži na výskum a štúdium systémovej sklerózy. Ide o veľmi vážnu chorobu."

Klobúk dole!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport24.sk

Diskusia

Podobné články