Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hviezdu Dunajskej Stredy má v hľadáčiku slávny Galatasaray!

DUNAJSKÁ STREDA - Prestupová bomba? Hviezdu Dunajskej Stredy chce slávny turecký Galatasaray Istanbul!
Zdroj: 41497
Zdieľajte:

Futbalista DAC Dunajská Streda András Schäfer je v hľadáčiku slávneho Galatasarayu Istanbul! Informuje o tom turecké CNN aj ďalšie miestne médiá.

Vybuchne prestupová bomba? Galatasaray rokuje o prestupe Schäfera

Prestupovou prioritou Galatasarayu v tejto zime je podľa spomínaného zdroja Gedson Fernandes, ktorý v Istanbule už hrával na hosťovaní vlani na jar z Benficy Lisabon. V klube však prakticky nedostáva žiadny priestor.

Prečítajte si aj

VIDEO Rekordná posila z USA: Bundesligista prepísal klubovú históriu

Na lavičke Benficy však skončil pred týždňom tréner Jorge Jesus a to komplikuje situáciu s príchodom Gedsona Fernandesa. „To zdržuje celý proces. Galatasaray nemá veľa času a hľadal alternatívy pre prípad negatívnej odpovede od Benficy. Kontaktoval prekvapivé meno, Andrása Schäfera z Dunajskej Stredy,“ píše sa na webe tureckej televízie. Dodáva, že kluby už pracujú na transfere.

Podľa Transfermarkt je hodnota maďarského reprezentanta, ktorého po Euro 2020 vyhlásili za najväčší objav maďarského tímu, 1,6 milióna eur. „Galatasaray môže atraktívnou ponukou ľahko presvedčiť Dunajskú Stredu,“ dodáva CNN.

Schäfer pôsobí na Žitnom ostrove od roku 2020. Platnú zmluvu má do roku 2024. Na konte v tejto sezóne slovenskej ligy má tri góly a dve asistencie, delí sa o pozíciu najlepšieho strelca tímu (vedno s krajanom Hahnom a Andzouanom z Konga).

Galatasaray Istanbul je na konte s 22 majstrovskými titulmi najúspešnejším klubom v Turecku. V posledných rokoch sa mu ale nedarí podľa predstáv. V polovici aktuálnej sezóny Super Lig je dokonca až na 10. pozícii s 12-bodovým mankom na Ligu majstrov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: cnnturk.com

Diskusia

Podobné články