Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nakazil Messiho DJ na silvestrovskej párty? Vyhrážky smrťou

BUENOS AIRES - Messi má covid, nakazil ho DJ na silvestrovskej párty? Teraz čelí vyhrážkam smrťou!
Zdroj: 41226
Zdieľajte:

Argentínsky DJ Fer Palacio poprel obvinenia, že nakazil Lionela Messiho covidom. PSG nedávno potvrdil, že hviezdny argentínsky útočník je jedným zo štyroch hráčov klubu, ktorí mali počas vianočných/novoročných sviatkov pozitívne testy.

DJ popiera obvinenia, že nakazil Messiho. Bráni sa negatívnym testom

Messi sviatkoval s rodinou v rodnom Rosariu a zúčastnil sa na niekoľkých párty, vrátane silvestrovskej, na ktorej hral DJ Fer Palacio. 31-ročný hudobník sa počas uplynulého obdobia zúčastnil niekoľkých akcií, po ktorých bolo mnoho pozitívne testovaných na covid.

Prečítajte si aj

VIDEO Xavi po historickej výhre Barcelony: Tieto tri body majú cenu zlata!

V nedeľu zverejnil na sociálnych sieťach video, na ktorom tvrdí, že ho mnohí obviňujú z toho, že práve on nakazil Messiho covidom a dokonca čelí vyhrážkam smrťou!

„Som trend na twitteri, pretože Messi mal pozitívny test na covid. Hovoria mi, že som ho nakazil. Dokonca ma nazvali vrahom. Mám veľa negatívnych súkromných správ. Včera som bol testovaný, pretože musím cestovať do Uruguaja a nemám covid," pričom svoje tvrdenie doložil aj negatívnym testom.

Fer Palacio zverejnil minulý týždeň na instagrame fotografiu s hviezdou PSG. "Mám toho najväčšieho tanečníka - ďakujem celej Messiho rodine za pozvanie," napísal DJ k záberu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články