Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Fanúšikovia Interu poslali Lukakuovi jasný odkaz: Na návrat ani nemysli!

LONDÝN - Médiá v Británii a v Taliansku rozšírili špekulácie o možnom návrate útočníka Romelua Lukakua do Interu Miláno. Práve z jeho radov len počas minulého leta zamieril do Chelsea Londýn. Milánčania, ktorí sa krátko predtým pohybovali okolo štvrtej pozície, medzičasom získali domáci titul po jedenástich rokoch a na čele Serie A sa držia aj momentálne. To sú okolnosti, za ktorých by si Belgičan vedel predstaviť, že sa bude opäť starať o ich ofenzívnu produktivitu. Lenže "Nerazzurri" ho aktuálne už nepotrebujú, aspoň podľa ich fanúšikov.
Zdroj: 40079
Zdieľajte:

Prestup odmieta aj anglická strana a hoci pred pár dňami vzniklo trochu dusno medzi Lukakuom a trénerom Thomasom Tuchelom, problémy už sú zažehnané.

Incident rozpútal Belgičan, ktorý vyjadril nespokojnosť so svojím pôsobením v Chelsea. Vadí mu, že je v štýle hry Nemca vynechávaný, lopty nie sú adresované na jeho hrotovú pozíciu a navyše od svojho októbrového zranenia do akcie zasahuje zväčša len ako náhradník. "Myslím si, že všetko, čo sa stalo počas minulého leta, sa stať nemalo. Ako som opustil Inter, odišiel z klubu a ako som komunikoval s fanúšikmi," ľutoval muž so 47 zásahmi v Serie A. Tréner Tuchel reagoval tým, že Lukakuové slová mali byť vytrhnuté z kontextu, ale hráč takéhoto formátu a skúseností by si mal dávať väčší pozor na slová. Takto rozhodne neprispel k optimálnemu pracovnému prostrediu The Blues.

Prečítajte si aj

Kritizoval trénera a jeho systém: Hviezda Chelsea zostane v šlágri proti Liverpoolu len na lavičke

Lenže milánsky fanklub jeho opúšťanie sa ako ospravedlnenie neprijal. San Siro "ozdobil" ráznym odkazom, ktorým dal útočníkovi vedieť, že v tíme už nie je vítaný. "Nezáleží na tých, ktorí utečú v daždi. Dôležití sú tí, ktorí ostanú aj počas búrky. Zbohom, Romelu." uzavrelo fanúšikovské jadro Interu túto ságu. Po výkonnostnej stránke pritom v čase milánskeho pôsobenia nemohli Lukakuovi vyčítať prakticky nič. V sezónach 2019/20 aj 2020/221 sa preťahoval o honor najlepšieho strelca ligy. Pripomenul, že patrí medzi špičku medzi svetovými útočníkmi a Chelsea ho získala za približne 137 miliónov eur.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články