Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Antivaxerská partnerka narobila problémy reprezentačnému brankárovi Anglicka: Príde Pickford o miesto v tíme Evertonu?

LONDÝN - Športovci musia okrem svojich výkonov dbať aj o vystupovanie na verejnosti a nielen svoje. Anglický reprezentačný brankár Jordan Pickford sa svojmu zamestnávateľovi zodpovedá za instagramové príspevky svojej manželky, ktorá prezdieľala a publikovala niekoľko postov s výzvami proti očkovaniu.
Zdroj: 41036
Zdieľajte:

Stalo sa tak práve v čase, keď Premier League veľmi citlivo prežíva covidový zásah, ktorý vyprázdnil tribúny, odkladá zápasy a značne ohrozuje priebeh súťaže, ktorej posledné kolo je naplánované na 22. mája. S veľkým znepokojením si preto Everton všimol sociálne siete partnerky svojej veľkej opory.

Klub mal dokonca zvolať stretnutie, na ktorom sa chcel uistiť, či celý tím ťahá za jeden povraz a v otázkach významu očkovania a nutnosti dodržiavania opatrení majú jednotný alebo aspoň akceptovateľný názor. Zároveň na nich apeloval, aby v rozpore s týmito hodnotami nekonali ani ich blízki príbuzní. "Aj keď neveríte konšpiráciám, niečo vo vašej duši musí hovoriť ... niečo je zlé," znie myšlienka, ktorú zdieľala Megan Davisonová. Šlo o transparent jedného z demonštrantov počas násilných stretov s políciou v Londýne. Protestujúcim proti "nezmyselným" opatreniam vyjadrila podporu.

Jej príspevky boli na Pickfordov apel zo sociálnej siete zmazané, no v diskusii sa následne jeho partnerka posťažovala, akému tlaku a cenzúre sú rodiny športovcov vystavené pod hrozbou vyhodenia z práce. Či by brankárska jednotka "The Toffees" skutočne mohla prísť o miesto v tíme pre príspevky Megan, je pomerne nepravdepodobné. Premier League však priznáva, že rodinných príslušníkov, šíriacich negativizmus v otázkach vakcinácie, je stále veľa. To ide v rozpore s krokmi ligy, ktorá sa napríklad snaží presadiť, aby sa zaočkovaní diváci mohli dostať na štadióny, čím by sa znížili obrovské finančné straty z výpadku vstupného.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články