Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Najhoršie strážené tajomstvo svetového futbalu: Škriniar na vrchole priorít tohto klubu!

LONDÝN - Hovorí sa o tom, ako o jednom z najhoršie strážených tajomstiev svetového futbalu. Milan Škriniar na vrchole priorít tohto klubu!
Zdroj: 41442
Zdieľajte:

Tottenham Hotspur chce angažovať slovenského reprezentačného obrancu Milana Škriniara už túto zimu. Informuje o tom britský The Express, ktorý dodáva, že Spurs majú záujem posilniť zadné rady už počas zimného prestupového trhu a tréner Antonio Conte má na vrchole zoznamu priorít práve bývalého zverenca z Interu Miláno.

Najhoršie strážené tajomstvo svetového futbalu

Aj Football Italia naznačuje, že Škriniar by mohol byť naklonený odchodu z Talianska. Kontrakt na San Sire mu vyprší v lete 2023, čo znamená, že mu zostáva posledných 18 mesiacov platnej zmluvy. Príchod Fabia Paraticiho do manažmentu Tottenhamu dáva podľa uvedeného zdroja Spurs výhodu v boji o Škriniara.

„Pravdepodobne je jedným z najhoršie strážených tajomstiev svetového futbalu, že Tottenham chce Škriniara," píše portál footballfancast.com. Škriniar bol jedným z kľúčových hráčov Conteho Interu, ktorý v uplynulej sezóne získal taliansky titul a rád by ho privítal v Londýne.

Prečítajte si aj

Najsmutnejšie Vianoce: Tragický kolaps len 23-ročného obrancu

Spurs hľadajú posily do stredu obrany, najmä po tom, čo odišiel v lete Toby Alderweireld. Okrem toho sa hovorí o tom, že jeden z dvojice Joe Rodon - Davinson Sanchez by mohol v januári z Londýna odísť.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: The Express, Football Italia

Diskusia

Podobné články