Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

PSG potrebuje získať sto miliónov: Šestica hráčov, ktorá je v Parku princov na odstrel

PARÍŽ - Milionársky PSG zrejme čaká hromadný odpredaj hráčov.
Zdroj: 41304
Zdieľajte:

Keďže káder úradujúceho francúzskeho vicemajstra a tiež aktuálneho lídra Ligue 1 je prešpikovaný množstvom drahých hráčov, už v januári zrejme v Parku princov začnú s hromadným predajom. Počas januárového a letného prestupového obdobia totiž potrebuje PSG získať sto miliónov eur, inak sa francúzskemu gigantovi nepodarí splniť podmienky finančnej fair-play.

Práve kvôli finančným pravidlám napríklad Messi putoval práve do PSG zo španielskej Barcelony, ktorá sa topí v dlhoch a nákladnú investíciu do platu argentínskej superstar si už nemohla dovoliť.

Prečítajte si aj

VIDEO Pep Guardiola chce povinné nosenie rúšok: Neviete si predstaviť, aký je to rozdiel

Na odstrel poltucet hráčov

PSG tak zrejme v blízkej budúcnosti ukončí spoluprácu s viacerými hráčmi, o ktorých predaj sa pokúsi. Medzi šesticou futbalistov, ktorí sú v Parku princov ako prví na odstrel figuruje španielsky brankár Sergio Rico, nemecký obranca Thilo Kehrer, francúzsky zadák Layvin Kurzawa, brazílsky záložník Rafinha, ale aj nemecký reprezentant Julian Draxler či francúzsky obranca Abdou Diallo.

PSG je po jesennej časti sezóny v Ligue 1 na prvej priečke s obrovským 13-bodovým náskokom pred dvojicou prenasledovateľov OGC Nice a Olympique Marseille. Hviezdy z Parku princov navyše na jar čaká osemfinálový šláger Ligy majstrov proti Realu Madrid

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články