Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Drsný útok legendy Juventusu na Cristiana Ronalda: CR7 bol dôvod, prečo Stará dáma nevyhrala LM!

MANCHESTER - Legenda futbalového Juventusu Turín, brankár Gianluigi Buffon, nešetrí ostrými slovami na adresu Cristiana Ronalda. Práve hviezdny Portugalec vraj mohol za to, že sa Starej dáme, ako sa turínskemu gigantu prezýva, nepodarilo vyhrať Ligu majstrov.
Zdroj: 27872
Zdieľajte:

Ronaldo prišiel do Juventusu v lete 2018, teda rok po tom, čo Stará dáma hrala finále Ligy majstrov. Práve hviezdny Portugalec mal byť posledným čriepkom do mozaiky, ktorá dovedie talianskeho giganta k vysnívanej trofeji. Lenže Buffon, ktorý v tom čase odišiel do PSG, teraz do médií vyhlásil, že Juve urobil nákupom Ronalda krok presne opačným smerom.

Juventus s CR7 v zostave na vysnívanú métu nedosiahol. "Juve mal šancu vyhrať Ligu majstrov, keď som bol v PSG. Márne som premýšľal o tom, prečo sa to nepodarilo. A nakoniec mi to došlo, klub príchodom Ronalda stratil svoju tímovú DNA," uviedol Buffon pre TUDN.com. Tvrdí to aj napriek tomu, že sa po návrate zišiel s Portugalcom v jednej zostave a tím v talianskej lige váľal a dvojici sa darilo.

"V roku 2017 sme sa dostali do finále Ligy majstrov, pretože sme boli tímom plným skúseností, ale predovšetkým sme boli jeden celok," naznačil Buffon a zjavne nebol sám, kto si spočítal, že CR7 znamená problém a musí sa z Turína pakovať. Možno nie je náhoda, že Ronaldo opustil klub čoskoro po návrate manažéra Massimiliana Allegriho.

Talian vraj povedal šéfovi Juventusu Agnellimu, že by sa mal Ronalda zbaviť. "Zbavte sa Ronalda, blokuje rast tímu a klubu," mal údajne vyhlásiť kouč. A stalo sa. Aká je však realita? Po odchode CR7 má Juventus problémy. Momentálne Starej dáme patrí až 5. miesto v Sérii A, na vedúce Inter Miláno stráca dvanásť bodov. Ronaldo, ktorý sa ani na Ostrovoch nevyhol kritike časti médií, naopak váľa v Manchestri United. Za klub nastrieľal v 18 dueloch hneď trinásť gólov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, sport.cz

Diskusia

Podobné články