Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Dve žlté za päť minút: Sergio Ramos v PSG vylúčený po necelých troch zápasoch

LORIENT - Gól argentínskeho útočníka Maura Icardiho v nadstavenom čase zachránil Parížu St. Germain aspoň bod za remízu 1:1 na pôde Lorientu v stredajšom zápase francúzskej futbalovej Ligue 1.
Zdroj: 41431
Zdieľajte:

Dve žlté za päť minút

Domáci sa na lídra a veľkého favorita vytiahli, hoci na triumf v najvyššej súťaži čakajú už tri mesiace a v tabuľke sú predposlední. Lorient poslal do vedenia Thomas Monconduit v závere prvého polčasu. Vyrovnať sa PSG podarilo paradoxne po vylúčení Sergia Ramosa, ktorý videl v priebehu piatich minút dve žlté karty.

Španielsky stopér nastúpil v tejto sezóne len v dvoch ligových a jednom pohárovom zápase za PSG po prestupe z Realu Madrid. V stredu išiel na ihrisko až po zmene strán a krátko pred koncom sa z neho porúčal.

Náročný zápas pre PSG

"Bol to veľmi náročný zápas. Rátali sme s možnosťou, že to tak bude, pretože sme za uplynulé štyri týždne odohrali deväť stretnutí," povedal tréner PSG Mauricio Pochettino: "Dovolili sme Lorientu dostávať sa do brejkov, v ktorých sú veľmi nebezpeční, pretože majú kvalitných a rýchlych útočníkov."

Prečítajte si aj

Vzťah Messiho a Sergia Ramosa v PSG? Na bode mrazu, 10 rokov vyhrotených El Clasíc sa vymazať nedá

Napriek trinásťbodovému náskoku hviezdami nabité mužstvo trénera Mauricia Pochettina zaostáva za očakávaniami: "Čo sa týka výsledkov, sme na tom vo všetkých súťažiach dobre, čo sa týka formy, stále pracujeme na tom, aby sme z tímu dostali to najlepšie," povedal po zápase argentínsky kormidelník.

Debut 18-ročného mladíčka PSG

Jeden z hráčov Paríža bol predsa len spokojný – svoj debut si odbil osemnásťročný Sekou Yansané, ktorý v 75. minúte vystriedal Andera Herreru: "Je mi cťou, že som pri svojom debute mohol hrať s tak veľkými hráčmi. Dúfam, že je to začiatok dlhej šnúry zápasov, v ktorých nastúpim," povedal Yansané.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články