Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Frustrovaný Suárez po vystriedaní vynadal Simeonemu: Stále je to o tom istom, ty sprostý kus hov*a!

MADRID - Uruguajský zakončovateľ Luis Suárez prežíva najväčšie strelecké suchoty od roku 2014, kedy bol ešte hráčom Ajaxu Amsterdam. V radoch Liverpoolu ani Barcelony sa mu nikdy nestalo, že by na gól čakal sedem zápasov. Ako hráč Atlética Madrid však takúto krízu prežíva, trpezlivosť s ním stráca aj kouč Diego Simeone a vzťahy medzi touto dvojicou sa rapídne zhoršujú. Keď Simeone svojho zverenca stiahol z hry v 56. minúte duelu, ten si neodpustil niekoľko veľmi ostrých a pikantných slov. Španielske kamery boli pozorné a incident pravdepodobne ešte bude mať u červeno-bielych dohru.
Zdroj: 41374
Zdieľajte:

"Stále je to o tom istom, ty sprostý kus ho**a," vypustil Suárez v rámci monológu po ceste na hráčku lavicu. Jeho zlosť ešte vzrástla tým, že bol posledným vystriedaným hráčom Atlética, ktoré v závere inkasovalo rozhodujúci gól a Seville podľahlo 1:2. Hľadieť by však skôr mal na svoje výkony a formu. Ligový gól strelil naposledy na začiatku novembra a odvtedy je jeho sedemgólové konto zamrazené. Podiel na tom však má aj kouč. Plných deväťdesiat minút nechal na trávniku ešte v októbri. Následne ho zväčša posiela do hry ako striedajúceho hráča alebo ho stiahne po 50 či 70-minútovom úseku.

Madridský tím síce nastrieľal tretí najvyšší počet gólov, no v tabuľke mu patrí až piate miesto. Na vedúci Real stráca priepastných štrnásť bodov, pre čo sa tohtoročný boj o španielsky majstrovský titul vôbec nejaví ako dramatická či vyrovnaná záležitosť. Najbližším prenasledovateľom Realu je Sevilla s mankom šiestich bodov. Barcelona je dokonca ôsma, no to nie je nijak uspokojivé pre Atlético. Z doterajších 17 zápasov vyhralo len osem a pridalo päť remíz.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články