Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Žreb osemfinále Ligy majstrov sa bude opakovať

NYON - Pondelňajší žreb osemfinále Ligy majstrov 2021/2022 sa bude opakovať.
Zdroj: 31993
Zdieľajte:

UEFA totiž pri ňom spravila nezvyčajnú chybu, keď aktéri zle nalosovali súpera pre FC Villarreal (Manchester United), pričom obaja už hrali proti sebe v skupine. K Villarrealu priradili Manchester City, ale vzápätí už United chýbali pri možnosti žrebu pre Atletico Madrid.

Andrej Aršavin pri žrebovaní vytiahol Manchester United a Villarreal, teda dva tímy, ktoré proti sebe hrali v skupinovej fáze. V osemfinále sa tak stretnúť nemohli a opäť sa žrebovalo. Následne sa Manchester City stal súperom Villarrealu a Manchester United nastúpi proti PSG. Fanúšikovia už šalejú, išlo by o konfrontáciu Cristiana Ronalda a Lionela Messiho.

Prečítajte si aj

Šlágre ako hrom: Takto vyzerajú osemfinálové súboje Ligy majstrov

Hlavný problém spočíva v tom, že lopta s Manchesterom United nebola v koši s možnými rivalmi Atleticom Madrid. „Žreb Ligy majstrov sa pravdepodobne zopakuje," napísal Tancredi Palmeri na sociálnej sieti twitter. Tak uvidíme, či bude mať pravdu, alebo bude žreb sprevádzaný rúškom kontroverzie a nádychom neobjektívnosti.

UEFA priznala technický problém

"Po technickom probléme so softvérom, ktorý mal signalizovať možnosť alebo nemožnosť výberu tímov pri žrebovaní, sa celý žreb zopakuje odznova o 15.00 SEČ," potvrdila UEFA na oficiálnom webe.

Kluby okamžite po žrebe žiadali vysvetlenie, ako prvý sa ozval Villarreal, po ňom aj Atletico a Manchester United. UEFA následne protesty uznala, chybu si priznala a rozhodla o zopakovaní žrebu. Za vinníka označila externého dodávateľa softvéru. Informovala agentúra AFP.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: twitter Tancredi Palmeri, TASR

Diskusia

Podobné články