Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tarkovič v reprezentácii skončí! SFZ už rokuje s týmto trénerom

BRATISLAVA - Štefan Tarkovič skončí na pozícii reprezentačného trénera! SFZ už rokuje s týmto koučom
Zdroj: 41317
Zdieľajte:

Analýza uplynulého kvalifikačného cyklu od Štefana Tarkoviča bola jednou z najlepších za posledné roky. To vyhlásil prezident SFZ Ján Kováčik po hodnotiacej správe od reprezentačného trénera. Nad jeho budúcnosťou sa však sťahujú čierne mračná.

SFZ rokuje s trénerom Weissom

Kováčik a viceprezident pre reprezentáciu Karol Belaník dostali od výkonného výboru SFZ mandát na to, aby do konca kalendárneho roka navrhli meno nového trénera slovenskej reprezentácie. Portál šport24.sk informuje o tom, že by ním mohol byť Vladimír Weiss st.

Prečítajte si aj

Sú jeho dni pri kormidle Slovenska aj tak zrátané? Analýza Tarkoviča jednou z najlepších za posledné roky!

„Obe strany sa musia dohodnúť na podmienkach. V prípade, ak sa tak nestane, je tu stále v hre Štefan Tarkovič,“ uvádza spomínaný portál s odvolaním sa na dobre informovaný zdroj z prostredia SFZ.

Rokovania medzi SFZ a Weissom už údajne majú prebiehať. Kľúčové v tejto súvislosti určite bude dohodnúť sa so Slovanom Bratislava, na lavičke ktorého Weiss aktuálne sedí. Či bude klub ochotný Weissa uvoľniť, prípadne bude súhlasiť so zdvojenou funkciou trénera pri klube aj reprezentácii.

Weiss už pri reprezentácii úspešne pôsobil. Dotiahol národný tím na MS 2010 v JAR, kde sa dokonca Slovensko dostalo do osemfinále. Vráti sa uznávaný tréner na lavičku národného tímu?

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport24.sk

Diskusia

Podobné články