Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tréner Weiss: Nebudem sa prosiť, buď to bude ako treba, alebo sa v lete rozídeme!

BRATISLAVA - Napriek úspešnej vlne tréner Weiss hovorí: Buď to bude ako treba, alebo sa v lete rozídeme! Nebudem sa prosiť
Zdroj: 41309
Zdieľajte:

Slovan Bratislava sa stane jesenným majstrom slovenskej ligy. Po sedemnástich kolách má osembodový náskok pred Spartakom Trnava. Z posledných 15 zápasov vo všetkých súťažiach nazbieral trinásť víťazstiev a dve remízy, obe v Konferenčnej lige s PAOK Solún. Napriek výborným výsledkom zostáva tréner Vladimír Weiss nohami na zemi a vidí čo je dobré, aj to čo je zlé.

Weissovi sa nepáči prístup niektorých legionárov

„Keď som sem prišiel, zistil som, že je tu veľa roboty. V Slovane je veľa legionárov a niektorí z nich, obrazne povedané, ani nevedia, v akom klube sú. Že existujú aj medziľudské vzťahy, história klubu... Musia si to uvedomiť, pretože ak nie, pôjdu preč. U mňa neexistuje, že si budú robiť, čo chcú. Keby som to robil ja, v Gruzínsku alebo v Kazachstane, čo si tu niektorí dovoľujú, za pätnásť minút by som bol doma,“ cituje Denník Šport slová trénera Weissa z pozápasovej tlačovej konferencie po súboji v Zlatých Moravciach (Slovan vyhral 2:1).

Prečítajte si aj

Sfalšoval svoj vek aj identitu? Futbalista Hamburgu obvinený zo škandalózneho podvodu!

Weiss netají, že sa mu nepáči najmä prístup niektorých legionárov. Berú obrovské peniaze, majú "nepriestreľné" zmluvy a nasadením a výkonmi to nie vždy oplácajú. Naposledy otvorene kritizoval napríklad Hentyho, ktorý podľa neho musí schudnúť, aby nadviazal na skvelé výkony z predošlého obdobia.

„My tréneri máme kontrakty s trojmesačnou výpovednou lehotou, ale hráč má štvorročnú zmluvu a nemožno sa ho dotknúť. To nie je normálne, a tak je to vo väčšine klubov. Ja mám zmluvu do leta a buď sa bude robiť tak, ako treba, ako ja chcem robiť pre Slovan, alebo sa rozídeme. Ja nebudem prosiť hráčov, ktorí si sem prišli vetrať trenky,“ dodal rázne Weiss.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články