Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nový kouč United Rangnick má už vyhliadnuté posily: Túži po hviezdnom útočníkovi z Dortmundu!

MANCHESTER - Nový dočasný manažér Manchestru United Ralf Rangnick mal od vedenia klubu dostať voľnú ruku pre januárovú prestavbu kádra a klub je pripravený ho v tom podporiť štedrým prestupovým rozpočtom vo výške 100 miliónov libier. Vonku už sú aj mená prvých hráčov, ktorých by Rangnick rád privítal na Old Trafford.
Zdroj: 41295
Zdieľajte:

Podľa prvých informácií už má Rangnick zoznam hráčov, ktorými by rád posilnil káder Manchestru United a aj keď má tím viesť len dočasne, budúca rola konzultanta mu umožňuje vybrať si hráča podľa svojich predstáv.

Na vrchole svojho zoznamu má Rangnick údajne oporu svojho bývalého klubu RB Lipska Amadoua Haidaru. Malijský stredný záložník je známy svojimi silnými a dynamickými súbojmi v strede poľa, čo je podľa Rangnicka presne to, čo súčasnému Manchestru United chýba.

Dvadsaťtriročný Haidara, ktorý v minulosti prešiel aj Salzburgom a momentálne by United vyšiel na približne 30 miliónov libier, má byť prioritou Rangnicka pri hľadaní defenzívne ladeného stredopoliara a je možné, že bude tiež prvou posilou klubu pod jeho vedením.

V hľadáčiku nemeckého kouča sa ocitol aj jeho spoluhráč z Lipska Christopher Nkunku, ktorý udivuje svojimi výkonmi napriek tomu, že tím pod vedením už bývalého kouča Jesseho Marche vykazoval dosť nevyrovnané výkony.

Dá sa však očakávať, že Nkunku by vzhľadom na súčasnú šírku kádra a zvlášť v zálohe, kde kvôli silnej konkurencii nedostávajú priestor ani hviezdy ako Donny van de Beek alebo Jesse Lingard, na Old Trafford zamieril až po odchode niektorých hráčov.

Vysnívanou posilou Haaland

Napriek tomu, že na svojej prvej tlačovej konferencii správy o možnom príchode útočníka Borussie Dortmund Erlinga Haalanda označil za nezmysel, tak pre Rangnicka, ako aj pre Manchester United je nórsky kanonier vysnívanou posilou.

Rangnick nórskeho útočníka viedol už počas svojho angažmánu v Salzburgu a údajne má veľmi dobré vzťahy s jeho otcom Alfe-Ingom, ktorý v minulosti hral za Manchester City, čo by mohlo jeho budúci príchod uľahčiť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články