Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ibrahimovič prezradil, do akého klubu radil odísť Mbappemu. Opísal tiež, ako kuriózne sa zrodil jeho návrat do AC Miláno

MILÁNO - Zlatan Ibrahimovič priznal, že odporučil Kylianovi Mbappemu tento klub.
Zdroj: 40374
Zdieľajte:

Švédsky útočník Zlatan Ibrahimovič strávil štyri roky v Paríži, odišiel rok pred príchodom Kyliana Mbappeho z Monaca. Ibrahimovič priznal, že francúzskej hviezde poradil, aby opustila klub. „Je pravda, že som poradil Mbappemu, aby opustil klub," priznal Zlatan pre talianske noviny Corriere della Sera, cituje ho Marca. „Potrebuje štruktúrovanejšie prostredie, napríklad ako má Real Madrid. Ale potom som prezidentovi PSG povedal, aby ho nepredal."

Ibrahimovič chcel ísť do Neapola, napokon zakotvil v AC Miláno

Ibrahimovič v spomínanom rozhovore tiež prezradil kurióznu príhodu, ako sa rozhodol pre pôsobenie v AC Miláno. „Po tom, ako som videl dokument o Diegovi Maradonovi, som sa rozhodol, že pôjdem do Neapola a získam Scudetto," priznal švédsky útočník.

Prečítajte si aj

VIDEO Kolaps srdca postihol aj fanúšika na tribúne: Hviezda Chelsea hrdinským záchrancom

„Bol som unavený z USA, dokonca som myslel, že to všetko vzdám. Ale Mino Raiola mi povedal: Si blázon, musíš sa vrátiť do Talianska. Dohodol všetko s Neapolom, ale potom De Laurentiis vyhodil Ancelottiho a všetko sa zmenilo."

„Potom sa pýtam Mina: Ktorý je najhorší tím, ktorý si môžem vybrať? Odvetil: Miláno včera prehralo s Atalantou v Bergame 0:5. Hovorím, rozhodnuté, idem do Milána," opisoval Ibrahimovič zrod svojho nápadu vrátiť sa na San Siro.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Corriere della Sera, Marca

Diskusia

Podobné články